Velux Standard Plus tetőtéri ablakok

Élvezd a továbbfejlesztett hő- és hangszigetelést a Velux Standard Plus tetőtéri ablakokkal!

Tudd meg, miért lesznek a Velux Standard Plus tetőablakok az új kedvenced! A prémium előnyök most már alapfelszereltségként érhetők el az új Standard Plus tetőablakokban. Az innovatív megoldásokkal és az energiahatékonyság jegyében tervezett ablakokkal biztosítjuk, hogy otthonod minden részlete tökéletes legyen. Az életmódunk és a munkánk megváltozása igényli az új ablakokat, hogy kényelmes belső teret hozhass létre energiatakarékos épületekben. Az új Standard Plus tetőablakok kizárják a külső ingereket és csökkentik az utcai zajokat, hogy a munkád és a pihenésed is kényelmesebb és nyugodtabb legyen. Az innovatív 64-es üvegezéssel ellátott ablakok fa és poliuretán bevonattal kaphatók, minden népszerű méretben. Többé nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség és a funkcionalitás között, hiszen az új Standard Plus tetőablakokban minden megvan, amire csak szükséged lehet!

Irány az Árajánlatkérő felülethez
Ügyfélszolgálat hívása
E-mailt küldök inkább
esztétikus megjelenés

Időjárásálló egész éven át

Az időjárás ellenálló tetőtéri ablakok az évszaktól függetlenül megvédik otthonodat az időjárás viszontagságaitól. A VELUX tetőtéri ablakok tesztelésével biztosítjuk, hogy ellenállnak a nyári esőzéseknek, jégveréseknek és a téli hó- és jégrétegződésnek.

biztonság

ThermoTechnology™

A ThermoTechnology™ a VELUX Standard tetőtéri ablakok egyedi hőszigetelő rendszere, amely rendkívül hatékony védelmet nyújt a hideg levegővel és a széllel szemben, és megőrzi az otthonod melegét. Az innovatív hőszigetelő rendszerünk lehetővé teszi az energiahatékony otthon teremtését, miközben csökkenti a fűtési költségeket. Válaszd a VELUX Standard tetőtéri ablakokat, és élvezd a kényelmet és a hőszigetelést egész évben!

tartósság

Friss levegő zárt ablak esetén is

Engedje be a friss levegőt zárt ablak esetén is a VELUX tetőtéri ablakokkal! A felső kilincs billentésével engedhet be friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. A beépített légszűrővel pedig egészségesebb lesz a belső klíma, mivel kiszűri a port és a rovarokat. A szűrő egyszerűen tisztítható, így mindig friss levegőt szívhat be otthonába.

Karbantarthatóság

Egyszerű ablaktisztítás +

A Velux Standard Plus tetőtéri ablak külső borítása speciális, könnyen tisztítható bevonattal van ellátva, amely szerves szennyeződések UV sugárzás hatására történő lebomlását teszi lehetővé. Az ablakok tisztítása így egyszerűbb és gyorsabb, és hosszabb ideig élvezhető a zavartalan kilátás..

Karbantarthatóság

Egyszerű árnyékolás

A VELUX tetőtéri ablakokhoz felpattintható árnyékolók is rendelhetőek, melyek egyszerűen felszerelhetőek és illeszkednek otthonod stílusához. Válaszd ki a megfelelő dekorációt, hő- vagy fényvédelmet a VELUX árnyékolók közül még ma!

Karbantarthatóság

Speciális felület

A VELUX tetőtéri ablakok felszínei kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a hosszú élettartamot és a karbantartás mentességet. A fenyő tetőtéri ablakokat színtelen vízbázisú akrill lakkal vonjuk be, amely megvédi a fát a szennyeződésektől és a nedvességtől. Ezzel a bevonattal hosszú éveken át megőrizheti ablakai esztétikus megjelenését.

Karbantarthatóság

Karbantartás

Ha szeretné meghosszabbítani VELUX tetőtéri ablakjának élettartamát vagy csak javításra van szüksége, akkor a VELUX szakértői segítenek Önnek. Kínálunk olyan karbantartási termékeket, amelyek segítenek eltávolítani a karcolásokat, olajozni a vasalatot, cserélni a levegőszűrőt vagy akár újra lakkozni az ablakot. Bízza ránk a tetőtéri ablakok karbantartását, hogy biztos lehessen abban, hogy az ablakok élettartama további évekkel meghosszabbodik, és otthona mindig kellemes és biztonságos marad.

Karbantarthatóság

Garancia

Rendkívül fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek tetőtéri ablakjainkkal és kiegészítő termékeinkkel. Ezért minden VELUX tetőtéri ablakra, burkolókeretre, beépítő termékre és üvegezésre 10 év garanciát biztosítunk.

üvegkorlát beltér
tetőtéri ablakok

Légy még takarékosabb és legyen nagyobb csend a lakásban – ismerd meg a VELUX Standard Plus tetőtéri ablakokat!

VELUX Standard Plus tetőtéri ablakok – továbbfejlesztett 3 rétegű üveggel

Az otthonunk minden részlete fontos számunkra, hiszen ebben a különleges helyen érezzük magunkat igazán otthon. Az ablakok, amelyeket választunk, nagy hatással vannak arra, hogy mennyire élhető és kellemes környezetet teremtünk magunknak. A tetőtéri ablakok pedig különösen fontos szerepet játszanak ebben, hiszen ezek az ablakok lehetővé teszik, hogy a napfény beáramlása és a kilátás élvezete az otthonunk legfelső szintjén is elérhetővé váljon. A VELUX Standard tetőtéri ablakok tökéletesen megfelelnek azoknak az elvárásoknak, amelyeket egy modern, kényelmes és energiatakarékos otthoni környezet felé támasztunk. A Standard tetőtéri ablakok széles választéka olyan minőségi anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot, és a modern dizájn és az egyszerűen kezelhető funkciók pedig biztosítják, hogy ezek az ablakok harmonizálnak az otthonunk többi részével. A VELUX Standard tetőtéri ablakok tartalmazzák mindazokat a funkciókat, amelyeket egy modern tetőtéri ablakon elvárunk, például a manuális és a távvezérelt kiviteleket, valamint a redőnyöket, árnyékolókat és napelemes motorokat. Az élettartamuk hosszú, így biztosak lehetünk benne, hogy évekig élvezhetjük azokat a szolgáltatásokat, amelyeket ezek az ablakok nyújtanak. A VELUX Standard tetőtéri ablakok méretválasztéka széles, így biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk az otthonunk számára tökéletes méretet. Az ablakok kiváló minőségű üvegezése pedig garantálja a megfelelő mennyiségű fény és hő beáramlását, így azok nemcsak gyönyörűek, hanem energiatakarékosak is. Azonban, ha az otthonunkban további energiahatékonyságra és hangszigetelésre van szükségünk, akkor érdemes megfontolni a VELUX Standard Plus tetőtéri ablakokat is. A Standard Plus ablakok továbbfejlesztett 3 rétegű üvegezéssel rendelkeznek, amelynek köszönhetően a hang- és hőszigetelés jelentősen javul. Így, ha az otthonunkban tartózkodunk, zavartalanul élvezhetjük a csendet és a nyugalmat, míg az otthonunk kellemes hőmérsékleten marad. A Standard Plus ablakok további előnyei közé tartozik az innovatív gyártási folyamat, amely az ablakokat ellenállóvá teszi az időjárási viszontagságokkal szemben. Az ablakok kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantált a hosszú élettartamuk. A Standard Plus ablakok a Standard ablakokhoz képest kicsit drágábbak lehetnek, de az extra költség a továbbfejlesztett üvegezésnek köszönhetően egy életre szóló előnyöket nyújt a hang- és hőszigetelés terén. Ha értékeled a nyugodt környezetet, és szeretnél kényelmes és energiatakarékos megoldásokat az otthonodban, akkor érdemes lehet a Standard Plus ablakokat választanod. Az innovatív technológia és a kiváló minőség garancia arra, hogy az ablakok hosszú éveken át tökéletesen fogják ellátni a feladatukat, és a nyugodt, kellemes otthoni légkörnek köszönhetően élvezheted majd az otthonod minden percét.

Velux Standard Plus felsőkilincses tetőtéri ablakok

Természetes napfény, minőségi anyagok és innovatív technológia – a VELUX Standard Plus tetőtéri ablakok mindent együtt kínálnak, hogy az otthonod a legkellemesebb hely legyen. A kiváló minőség és az előnyök, amelyeket a Standard Plus ablakok nyújtanak, még a hagyományos Standard ablakokat is felülmúlják.

Az egyik legnagyobb előny, amit a Standard Plus ablakok kínálnak, az továbbfejlesztett 3 rétegű üvegezés, amelynek köszönhetően jelentősen javul a hang- és hőszigetelés. Ez azt jelenti, hogy az ablakok hatékonyan kizárják a kültéri zajokat és hőingadozásokat, így otthonod nyugodt és kellemes lesz, függetlenül attól, hogy milyen az időjárás kint.

A ThermoTechnologyTM hőszigetelő rendszer tovább fokozza az ablakok hőszigetelő képességét, így még nagyobb megtakarítást érhetsz el a fűtési és hűtési költségeken. Az extra gumitömítés pedig még biztosabbá teszi a hőszigetelést a tok és a szárny csatlakozásánál.

De az ablakok előnyei itt még nem érnek véget. A Standard Plus ablakok ugyanolyan könnyen kezelhetők és telepíthetők, mint a hagyományos Standard ablakok. Mindkét típusban megtalálható a felső kilincses változat, amely lehetővé teszi, hogy az ablak alatt elhelyezz bútorokat is, és így még több természetes fényt engedj be otthonodba.

Az ablakok karbantartása is egyszerű. A GLU 0061 típusú 3-rétegű üvegezésű, műanyag borítású ablakok 100%-ban karbantartásmentesek, így nem kell aggódnod a tisztítás miatt. A felületfolytonos poliuretán bevonatnak köszönhetően könnyen tisztán tartható, és a sarokillesztéses ablakokhoz képest sokkal tartósabb is.

Ha szeretnél még több kényelmet és praktikusságot az ablakok használatához, akkor a VELUX kiegészítők között számos lehetőség közül választhatsz. Az árnyékolók és redőnyök segítenek abban, hogy az ablakokon keresztül érkező fényt és hőt szabályozd, míg a napelemes motorok és a távvezérlők még kényelmesebbé teszik a Velux Standard Plus tetőablakok használatát. A kiváló minőségű és precízen kialakított árnyékolók és redőnyök tökéletesen illeszkednek a tetőablakokhoz, és lehetővé teszik, hogy szabályozd az otthonodba érkező fény- és hőmennyiséget. Így nem csak élvezheted a természetes világosságot és a friss levegőt, hanem biztosíthatod is a kényelmes belső hőmérsékletet.

A Velux árnyékolók és redőnyök kiváló minőségű anyagokból készülnek, és számos kialakításban és színben elérhetők, hogy tökéletesen illeszkedjenek az otthonod stílusához. Az árnyékolók és redőnyök könnyen kezelhetők, és egyszerűen felszerelhetők a tetőablakokra. Az árnyékolók segítségével csökkentheted a napsugarak által okozott hőmennyiséget, így otthonod a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékletű maradhat.

A napelemes motorok és a távvezérlők pedig még nagyobb kényelmet biztosítanak a tetőablakok használata során. A napelemes motorok segítségével a tetőablakok automatikusan nyithatóak és zárhatóak, anélkül hogy áramforrásra lenne szükségük. A távvezérlők pedig lehetővé teszik, hogy akár a kanapéról is irányíthasd a tetőablakokat és az árnyékolókat. Így nem kell felkelned, hogy szabályozd az otthonod fény- és hőmennyiségét.

A Velux Standard Plus tetőablakok árnyékolókkal és redőnyökkel történő kombinálása még nagyobb kényelmet és praktikusságot biztosít a mindennapi életed során. Így nem csak élvezheted a természetes világosságot és a friss levegőt, de egyszerűen és hatékonyan szabályozhatod az otthonodba érkező fény- és hőmennyiséget. A napelemes motorok és a távvezérlők pedig még nagyobb kényelmet biztosítanak a mindennapok során. Tedd még kellemesebbé és praktikusabbá otthonodat a Velux Standard Plus tetőablakokkal és az ezekhez tartozó kiegészítőkkel!

Realtherm alumínium ajtó

Velux Standard alsókilincses tetőtéri ablakok

A Velux Standard Plus tetőtéri ablakunk egyedülálló ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerének és extra gumitömítésének köszönhetően rendkívül jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, így hatékonyan védi otthonunkat a hideg téli napokon és melegen tartja azt.

Az alsó kilincses működtetés különösen ajánlott, ha az ablak magasra kerül beépítésre, például a magas térdfal miatt. Az alsó kilincs könnyedén használható, így a magasabb elhelyezkedés sem jelent problémát. A beépítési magasság javaslata a padló síkjától az ablak alja 130-150 cm.

A GLU 0061C típusú 3-rétegű üvegezésű, műanyag borítású tetőtéri ablakunk felülete 100%-ban karbantartásmentes, és a felületfolytonos poliuretán bevonatnak köszönhetően egyszerűen tisztán tartható. A tetőtéri ablakunkat bátran ajánljuk magas páratartalmú helyiségekbe is, valamint azoknak, akik szeretnék minimalizálni a karbantartási igényt.

Az alsó kilincses Standard Plus tetőtéri ablakunk elegáns és ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető, így kényelmes használatot biztosít. Az ablak kétfokozatú résszellőzővel van ellátva, így biztosítva van a folyamatos levegőcserét a helyiségben. Az ablakszárny alsó pozícióban való rögzítése lehetővé teszi, hogy az ablak szellőző pozícióban is maradjon, így állandó friss levegő áramlik be az otthonába, még akkor is, ha az ablak zárva van.

Ha szeretné tovább növelni az ablakok funkcionalitását, a Velux árnyékolók és redőnyök széles választékával egészítheti ki azokat. Az árnyékolók és redőnyök segítenek abban, hogy az ablakokon keresztül érkező fényt és hőt szabályozd, így otthonodban mindig kellemes klíma uralkodik.

Ha az ablak alja a padlótól mérve 130-150 cm közé esik, akkor az alsó kilincses Standard Plus tetőtéri ablakot ajánljuk. Az ablak tetejére felszerelhető redőny vagy hővédő roló elektromos vagy napelemes távvezérléssel is használható, így könnyen szabályozhatja az ablakon keresztül érkező fényt és hőt. Az alsó kilincses működtetés kényelmes és ergonomikus megoldást jelent, és lehetővé teszi a magasabb elhelyezésű ablakok könnyű kezelését is.

A Standard Plus ablakok egyedülálló ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerének köszönhetően nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek, és a plusz hőszigetelő anyag a tok és a szárny csatlakozásánál, valamint az extra gumitömítés biztosítja, hogy otthonod mindig meleg és kényelmes legyen, még a hidegebb napokon is. A GLU 0061 típusú 3-rétegű üvegezésű, műanyag borítású tetőtéri ablakok felülete pedig 100%-ban karbantartásmentes, így nem kell aggódnod a tisztítás miatt.

Ha szeretné továbbfejleszteni a kézi működtetésű ablakokat, akkor választhatja a VELUX távvezérlési és automatizálási lehetőségeit is. A KUX 110 transzformátor, a vezérlőegység és az elektromos ablakmozgató motor segítségével a tetőtéri ablakot egy gombnyomással nyithatja és zárhatja, így még kényelmesebbé teheti az otthonát. Ha utólagos vezetékelés nélkül szeretné telepíteni, akkor a KSX 100K napelemes ablakmozgató motort ajánljuk Önnek.

Az alsó kilincses Standard Plus tetőtéri ablakoknak számos előnye van, amelyeket az otthona kényelmes klímafenntartása érdekében is érdemes figyelembe vennie. Az ablakok kétfokozatú résszellőzővel rendelkeznek, amely biztosítja a folyamatos levegőcserét a helyiségben. Az ablakszárny alsó pozícióban való rögzítése lehetővé teszi, hogy az ablak szellőző pozícióban is maradjon, így állandó friss levegő áramlik be az otthonába, még akkor is, ha az ablak zárva van.

Az alsó kilincses Standard Plus ablakok elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek az otthonnak, és könnyen kezelhetők. Az ablakok redőnyeit és hővédő rolóit elektromosan vagy napelemes távvezérléssel is használhatja, így könnyen

és kényelmesen szabályozhatja a fényáteresztést és a hőmérsékletet az otthonában vagy az irodájában. Az elektromos vagy napelemes vezérlőkkel akár távirányítóval is irányíthatja a redőnyöket vagy a hővédő rolókat, így nem kell felállnia vagy elhagynia a helyiségét ahhoz, hogy beállítsa azokat.

A VELUX ACTIVE with NETATMO rendszer további kényelmi szintet jelent a redőnyök és hővédő rolók vezérlésében. Ez az okos otthoni rendszer folyamatosan ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét, páratartalmát és levegőminőségét, majd ennek megfelelően szabályozza a redőnyök és hővédő rolók működését, hogy mindig kellemes klíma uralkodjon az otthonában vagy az irodájában. A VELUX ACTIVE with NETATMO rendszerrel az irányítást okostelefonról vagy tabletről is elvégezheti, így bárhol és bármikor ellenőrizheti az ablakok és árnyékolók állapotát.

Az alsó kilincses Standard Plus tetőtéri ablak kiváló választás azok számára, akik szeretnék minimalizálni a karbantartási igényt, miközben magas szintű hőszigetelést és kényelmi funkciókat szeretnének. Az alsó kilincs kényelmes és könnyen kezelhető, így a magasabb elhelyezkedés sem jelent problémát, és a GLU 0061B típusú 3-rétegű üvegezésű, műanyag borítású ablak felülete karbantartásmentes, így nem kell aggódnia a tisztítás miatt. Ha magas páratartalmú helyiségbe szeretne ablakot, vagy egyszerűen csak szeretné minimalizálni a karbantartási igényt, válassza az alsó kilincses Standard Plus tetőtéri ablakot!

Realtherm alumínium ajtó
Milyen méretekben érhetők el a tetőtéri ablakok?

A Velux tetőablakok széles választékát kínálják, amelyek különböző méretekben és kialakításban elérhetőek. Ahhoz, hogy könnyedén megtalálja a megfelelő méretű ablakot a tetőtérbe, az alábbi táblázatban megtalálhatók a Velux által kínált összes tetőablak méretei, amelyek az ablakok kódjával azonosíthatóak. Az általános méreteken kívül a Velux további méretre gyártott ablakokat is kínál, amelyek az adott épület igényeihez és méretéhez igazodnak. Válasszon Velux tetőablakot, hogy több napfényt és friss levegőt juttasson otthonába!

Velux tetőtéri ablak mérettáblázat
esztétikus megjelenés

Színtelen lakkozott fenyőfa belső burkolat

A fenyő tetőtéri ablakaink tökéletes választás, ha természetes anyagokat szeretne otthonába. Az első osztályú fenyőfaanyag és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet, így biztos lehet abban, hogy ablakai hosszú élettartamúak lesznek. Az ablakok fafelülete az alapimpregnálást követően két réteg lakkbevonatot kap. A felületfolytonos poliuretán bevonatnak köszönhetően könnyű tisztán tartani, így éveken át megőrzik szépségüket és tartósságukat. A faanyag védelmében színtelen, vízbázisú, oldószermentes akril lakkot használunk, amely ellenáll a gombásodásnak és a kártevő rovaroknak.

biztonság

Fehér, karbantartásmentes belső burkolat

A fehér, karbantartásmentes tetőtéri ablakunk a GLU típuscsaládba tartozik. Az ablak magja hőkezelt fa, amelyet egyenletes öntéssel felvitt műanyag bevonat borít. Ez a bevonat nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz az ablaknak, de kitűnő védelmet nyújt a nedvesség és a szennyeződések ellen. A felületfolytonos műanyag nagy előnye, hogy könnyen tisztítható, és a karbantartása is egyszerű. A fehér színű kivitel pedig modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak, így tökéletesen illeszkedik majd otthona stílusához. Az ablakszárny alján található alsó kilincs lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes használatot. Az ablak beépítése során nincs szükség különleges előkészületekre vagy bonyolult szerelési munkákra.

tartósság

Prémium külső borítás

Az alumínium borítás szürke színe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a tetőtéri ablaknak, és a külső borítás védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Az alumínium borítás nemcsak esztétikus, hanem tartós is, és könnyen tisztítható. A szürke szín harmonizál a legtöbb tetőfedő anyaggal, így az ablakok kiválóan illenek a tetőbe és a környezetbe. Az alumínium borítás hosszú élettartamot garantál, és kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így a tetőtéri ablakok sokáig megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat.

Karbantarthatóság

Edzett 64-es üveg

Az innovatív 3 rétegű üvegezés rendkívül gazdaságossá teszi az otthona energiafelhasználását. Az alacsony U-érték (hőátbocsátási tényező) 1,0 W/m2K-ig javítja a hőszigetelést, amely megakadályozza a hőveszteséget, így otthona melegebbé és kényelmesebbé válik.

Uw = 1,0 (W/m²K)

Karbantarthatóság

Fokozott hangszigetelés

A VELUX tetőtéri ablakok extra gumitömítése és a 3-rétegű üveg kombinációja biztosítja a fokozott hangszigetelést. Ennek köszönhetően az ablakok segítenek csökkenteni a kültéri zajok bejutását az otthonunkba. Ez egy különösen fontos szempont éjszaka, amikor nyugodt környezetre van szükségünk az alváshoz.

Rw = 35dB

Izgalmas újdonsággal készültünk Neked!

Új, felhasználóbarát árajánlatkérő felületünkkel könnyedén és gyorsan kérhetsz ajánlatot a Kiko Ablaktól! Válaszd ki a számodra megfelelő műanyag nyílászárókat, terasz- és erkélyajtókat, vagy írd le a feladatot, amire árat szeretnél kérni. Ha kérdésed van, vagy szakértői tanácsra van szükséged, egy kattintással hívhatod kollégánkat, aki örömmel segít Neked. Ne habozz, kérj ajánlatot most, és légy részese a Kiko Ablak által nyújtott minőségnek és megtakarításnak!

Irány az Árajánlatkérő felülethez
Ügyfélszolgálat hívása
E-mailt küldök inkább

Nézd meg a Velux Standard Plus tetőtéri ablakokat

Galéria

Ha otthonod tetőtéri része még kihasználatlan és sötét, akkor itt az ideje, hogy az égig érő ablakokkal megváltoztasd ezt a helyzetet! A Velux Standard Plus tetőtéri ablakok lehetővé teszik, hogy a napfény és a friss levegő szabadon áramoljon be otthonodba, miközben egy modern és stílusos megjelenést is adnak a tetőtérnek.

Az egyszerűen telepíthető és magas minőségű Velux Standard Plus tetőtéri ablakokkal nem csak több fényt varázsolhatsz a tetőtérbe, de az energiatakarékos üvegek segítségével csökkentheted a fűtési számládat is. A beépített szellőztető funkció pedig lehetővé teszi, hogy a friss levegő beáramlása által mindig kellemes légkör uralkodjon a tetőtéren.

A Velux Standard Plus tetőtéri ablakok a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően készülnek, és számos méretben elérhetőek, így biztosan megtalálod a neked megfelelőt. Az elegáns és modern kialakításukkal a Velux Standard Plus tetőtéri ablakok tökéletes választás lehet minden otthonba, melynek a tetőtere még kihasználatlanul áll.

Fedezd fel a Velux Standard Plus tetőtéri ablakokat, és változtasd át otthonod tetőterét egy kellemes és funkcionális hellyé, amely mindenki számára vonzó lesz!

Árajánlatkérés

Örülünk, hogy érdeklődsz a Velux tetőtéri ablakok után! Amennyiben szeretnél tőlünk árajánlatot kérni, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot a lehető legpontosabban.

A legördülő menüből válaszd ki a műanyag nyílászárót, majd azt, hogy milyen fajta műanyag nyílászáróra szeretnél árat kapni. Minden egyes termékfajtához új sor fog megjelenni az ajánlatkérő alján. Fontos, hogy a sorok végén található kis plusz jelekkel következő sorokat adhatsz az adott fajtájú termékekhez. Tehát ha 5 különféle ablakra kérsz árat, akkor 5 sorban tudod rögzíteni őket.

A termékek pontos méretének és paramétereinek megadása elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudjuk neked adni. Kérjük, hogy minden mezőt tölts ki alaposan. Ha többféle termék kategóriára szeretnél árajánlatot kérni, akkor alul kijelölheted, hogy melyik sorozatra adjunk még árat.

Bátran írj megjegyzéseket az üzenet mezőbe, hiszen ha minél több információnk van, annál pontosabb ajánlatot tudunk neked adni!

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel az űrlap kitöltése során, vagy segítségre van szükséged az árajánlatkérés folyamatával kapcsolatban, kérjük, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Nagy örömmel állunk rendelkezésedre!

Éles