Velux Premium tetőtéri ablakok

Tökéletes megoldás otthonodba

Ha szeretnél természetes fényt bevinni otthonodba, a Velux Premium tetőablakok a legjobb választás. Ezek az ablakok tökéletesen illeszkednek a modern és elegáns belső térhez, és egyedülálló módon három belső színben és négy külső borítás színben érhetők el, így biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelőt.

Az ablakok üvegezése sem jelent problémát, hiszen háromféle üvegezési lehetőség közül választhatsz, a normál, a hangszigetelt és az energiatakarékos verziók közül. Emellett a Velux Premium tetőablakok két különböző kivitelben érhetők el: a billenő és a panoráma kivitelben.

A billenő tetőablak a középső tengelyénél fordul el, és lehetővé teszi a szellőzést és a természetes fény beáramlását a szobába. A panoráma tetőablak pedig kifejezetten arra lett tervezve, hogy a lehető legtöbb fényt beengedje, így az ablak elfordulási tengelye akár az ablak felső tengelye is lehet.

A Velux Premium tetőablakok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkeznek. És ami talán a legjobb, hogy a Velux tetőablakok egyszerűen és könnyen beépíthetők, így rövid idő alatt élvezheted a természetes fény előnyeit otthonodban.

Ha szeretnél többet megtudni a Velux Premium tetőablakokról, nézd meg a választékunkat, és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Ügyfélszolgálat hívása
E-mailt küldök inkább
esztétikus megjelenés

Időjárásálló egész éven át

Az időjárás ellenálló tetőtéri ablakok az évszaktól függetlenül megvédik otthonodat az időjárás viszontagságaitól. A VELUX tetőtéri ablakok tesztelésével biztosítjuk, hogy ellenállnak a nyári esőzéseknek, jégveréseknek és a téli hó- és jégrétegződésnek.

biztonság

ThermoTechnology™

A ThermoTechnology™ a VELUX Premium tetőtéri ablakok egyedi hőszigetelő rendszere, amely rendkívül hatékony védelmet nyújt a hideg levegővel és a széllel szemben, és megőrzi az otthonod melegét. Az innovatív hőszigetelő rendszerünk lehetővé teszi az energiahatékony otthon teremtését, miközben csökkenti a fűtési költségeket. Válaszd a VELUX Premium tetőtéri ablakokat, és élvezd a kényelmet és a hőszigetelést egész évben!

tartósság

Friss levegő zárt ablak esetén is

Engedje be a friss levegőt zárt ablak esetén is a VELUX tetőtéri ablakokkal! A felső kilincs billentésével engedhet be friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. A beépített légszűrővel pedig egészségesebb lesz a belső klíma, mivel kiszűri a port és a rovarokat. A szűrő egyszerűen tisztítható, így mindig friss levegőt szívhat be otthonába.

Karbantarthatóság

Egyszerű ablaktisztítás +

A Velux Premium tetőtéri ablak külső borítása speciális, könnyen tisztítható bevonattal van ellátva, amely szerves szennyeződések UV sugárzás hatására történő lebomlását teszi lehetővé. Az ablakok tisztítása így egyszerűbb és gyorsabb, és hosszabb ideig élvezhető a zavartalan kilátás..

Karbantarthatóság

Egyszerű árnyékolás

A VELUX tetőtéri ablakokhoz felpattintható árnyékolók is rendelhetőek, melyek egyszerűen felszerelhetőek és illeszkednek otthonod stílusához. Válaszd ki a megfelelő dekorációt, hő- vagy fényvédelmet a VELUX árnyékolók közül még ma!

Karbantarthatóság

Speciális felület

A VELUX tetőtéri ablakok felszínei kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a hosszú élettartamot és a karbantartás mentességet. A fenyő tetőtéri ablakokat színtelen vízbázisú akrill lakkal vonjuk be, amely megvédi a fát a szennyeződésektől és a nedvességtől. Ezzel a bevonattal hosszú éveken át megőrizheti ablakai esztétikus megjelenését.

Karbantarthatóság

Karbantartás

Ha szeretné meghosszabbítani VELUX tetőtéri ablakjának élettartamát vagy csak javításra van szüksége, akkor a VELUX szakértői segítenek Önnek. Kínálunk olyan karbantartási termékeket, amelyek segítenek eltávolítani a karcolásokat, olajozni a vasalatot, cserélni a levegőszűrőt vagy akár újra lakkozni az ablakot. Bízza ránk a tetőtéri ablakok karbantartását, hogy biztos lehessen abban, hogy az ablakok élettartama további évekkel meghosszabbodik, és otthona mindig kellemes és biztonságos marad.

Karbantarthatóság

Garancia

Rendkívül fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek tetőtéri ablakjainkkal és kiegészítő termékeinkkel. Ezért minden VELUX tetőtéri ablakra, burkolókeretre, beépítő termékre és üvegezésre 10 év garanciát biztosítunk.

velux premium tetőabla beltér
tetőtéri ablakok

A Velux Premium tetőtéri ablakok – Az otthonod tökéletes megvilágítása és kényelme

Innovatív üvegfunkciók és dizájnelemek, melyekkel felértékelődik az otthonod térérzet és hangulata.

Szeretnéd, ha otthonod tetőtere tágasabb és világosabb lenne? A Velux Premium tetőtéri ablakok segítenek ebben! Az innovatív üvegfunkciók és az alumínium borításoknak köszönhetően a tetőablakok a legmagasabb minőségi és biztonsági színvonalat képviselik. A Velux Premium tetőablakok lehetővé teszik, hogy a természetes fény az otthonodba áradjon. A speciális üvegeknek köszönhetően a fény beáramlása egyenletes, és a napsugarak nem okoznak felesleges melegérzetet a lakásban. A tetőablakok nagyobb belső teret és jobb kilátást biztosítanak, így az otthonod tágasabb és élhetőbb lesz. Az alumínium borítások modern megjelenést kölcsönöznek a tetőablakoknak, miközben védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben. Az alumínium borítás nemcsak esztétikus, hanem tartós is, és könnyen tisztítható.

A szürke szín harmonizál a legtöbb tetőfedő anyaggal, így az ablakok kiválóan illenek a tetőbe és a környezetbe. A Velux Premium tetőablakok rendkívül fejlett termék- és ablaküveg-funkciókat kínálnak Önnek: jobb hangszigetelést, harmatmentes réteget és könnyen tisztuló bevonatot, amelyekkel a legkellemesebb hőérzetet és a legmodernebb megoldásokat biztosítjuk. A kényelmes használatról sem kell lemondania a Velux Premium tetőablakok esetében. A billenő tetőablakok egyelegáns kialakításúak, kényelmes felső kilincs segítségével nyithatók, így az ablak még úgy is könnyen kezelhető, ha bútorok vannak alatta. A felnyíló tetőablakok alul egy elegáns kilinccsel vannak ellátva, melyek segítségével az ablakok kifelé nyithatók. Így zavartalanul élvezheti a kilátást. Ha pedig még nagyobb kilátásra vágyik, akkor a panoráma tetőablakok az Önnek valók.

Az alsó és felsőkilincses kivitelnek köszönhetően az ablak bármely részén ki lehet látni, és a kilátás tökéletes lesz. Az innovatív felső kilincsnek köszönhetően az ablak alacsonyabbra építhető, mint az ugyanolyan alsó kilincses ablak, így álló és ülő helyzetben egyaránt remek a kilátás. A Velux Premium tetőablakok rendkívül fejlett termék- és ablaküveg-funkciókat kínálnak, amelyekkel a legkellemesebb hőérzetet és a legmodernebb megoldásokat biztosítják. Az alumínium vagy színre festett alumínium külső borítás védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, és tartós, könnyen tisztítható.

A Réz és Titáncik színű borítások pedig különleges, elegáns megjelenést kölcsönöznek a tetőablaknak, így tökéletesen illeszkednek a modern és a hagyományos stílusú otthonokba is. Az üvegfunkciók között megtalálható a kiváló hangszigetelésű 62-es üveg, amely tökéletes megoldást kínál a zajcsökkentésre, így otthonában zavartalanul élvezheti a csendet és a nyugalmat. Az extra energiatakarékos 66-os üveg pedig felsőfokon álló energiamegtakarítást biztosít, csökkentve ezzel a fűtési költségeket és a környezetet terhelő hatásokat. A Velux Premium tetőablakokban található biztonsági 70-es üveg magas szintű védelmet nyújt az üvegtörés és a betörés esetén, így biztonságban érezheti magát otthonában. A panoráma tetőablakok kettős funkciójuknak köszönhetően egyszerre nyithatóak felső és középső tengely mentén, így a tökéletes kilátás mellett a könnyű szellőztetés is megoldott.

A Velux Premium tetőablakok kényelmesen és egyszerűen működtethetők, még akkor is, ha bútorok vannak alattuk. A felnyíló ablakok elegáns kilincsének köszönhetően könnyedén nyithatóak, így zavartalanul élvezheti a kilátást, a billenő ablakok pedig szellőztetésre és könnyebb tisztíthatóságra nyújtanak lehetőséget. A Velux Premium tetőablakok tehát a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek, különleges megoldásokat nyújtanak az otthonok számára, és eleganciájukkal, funkcióikkal és kényelmükkel hozzájárulnak a tökéletes otthoni légkör megteremtéséhez. A Premium tetőablakok azonban nem csak az otthonunk kényelmére és esztétikájára gyakorolnak hatást, hanem az energiahatékonyságra is. Az innovatív üvegfunkciók és a speciális tetőablak szerkezet segít csökkenteni az energiaköltségeket, így környezettudatosabb és gazdaságosabb életet élhetünk. A Velux Premium tetőablakok tervezése során nemcsak az esztétikára és az energiahatékonyságra, hanem a biztonságra is nagy figyelmet fordítanak. Az ablakok felső kilincses kialakítása megakadályozza, hogy a gyermekek könnyen kinyissák az ablakot, illetve a betörésbiztos üvegfunkciók védelmet nyújtanak az esetleges behatolók ellen.

A Velux Premium tetőablakok széles kínálatával mindenki megtalálhatja az igényeinek és az otthona stílusának megfelelő ablakot. A klasszikus felnyíló ablakoktól a modern panoráma tetőablakokig minden variáció elérhető. Ráadásul a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az ablakok hosszú élettartamúak és kevés karbantartást igényelnek. Ha szeretnél egy olyan tetőtéri ablakot, amely megfelel az igényeidnek és hozzájárul az otthonod kényelméhez és energiahatékonyságához, akkor a Velux Premium tetőablakok a legjobb választás. Fedezd fel a széles kínálatot és válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő ablakot!

Velux Premium felsőkilincses tetőtéri ablakok

Az ablakok kiválasztása és beépítése az otthonunk tervezésekor rendkívül fontos feladat. A tetőablakok kialakítása és funkcionalitása az utóbbi években nagy fejlődésen ment keresztül, és a VELUX Premium tetőtéri ablakok a csúcskategóriát képviselik. A kiváló minőségű ablaküvegeknek köszönhetően jobb hangszigetelést, harmatmentes réteget és könnyen tisztuló bevonatot kínálunk, így a lakók a legmodernebb megoldásokat élvezhetik.

A felső kilincsű tetőtéri ablakok könnyen kezelhetők, még akkor is, ha bútorok vannak alattuk. Az innovatív felső kilincsnek köszönhetően az ablak alacsonyabbra építhető, mint az ugyanolyan alsó kilincses ablak, így álló és ülő helyzetben egyaránt remek a kilátás. A felnyíló tetőtéri ablakok elegáns alul elhelyezett kilinccsel vannak ellátva, így zavartalanul élvezheti a kilátást.

A billenő tetőablakok ugyanolyan elegáns kialakításúak, mint a felnyíló változatok, és kényelmes felső kilincs segítségével nyithatók. Ügyeljen arra, hogy az ablakok a padlótól legfeljebb 120 cm-es magasságban kerüljenek beépítésre, hogy élvezhesse az ergonomikus, felső kilincses változat minden előnyét. Bútorokat is elhelyezhet a tetőablak alá, így teljes mértékben hasznosítható a tér.

A VELUX Premium tetőtéri ablakok nemcsak kiváló minőségűek, hanem számos színválasztási lehetőséget is kínálnak. A külső borítások négy különböző színben állnak rendelkezésre, míg a belső részek három belső színben kaphatók. A többféle üvegezési lehetőség pedig lehetővé teszi, hogy az ablakok kielégítsék az egyedi igényeket.

Válassza a VELUX Premium tetőtéri ablakokat, és élvezze a modern megjelenést, az innovatív funkcionalitást és a kiváló minőséget!

Realtherm alumínium ajtó

Velux Premium panoráma tetőtéri ablakok

A VELUX Premium tetőtéri ablakok a legmagasabb minőséget és innovációt képviselik a tetőtéri ablakok piacán. Ezek a tetőablakok nem csak szépek és modern kialakításúak, de számos funkcióval és előnnyel is rendelkeznek. Az ablaküveg-funkciók, mint a jobb hangszigetelés, a harmatmentes réteg és a könnyen tisztuló bevonat, biztosítják a kellemes hőérzetet és a modern megoldásokat.

A billenő tetőtéri ablakok elegáns megjelenésűek, és kényelmes felső kilincs segítségével könnyen nyithatók, még akkor is, ha bútorok vannak alattuk. A felnyíló tetőtéri ablakok pedig egy elegáns alsó kilinccsel vannak ellátva, amelyek segítségével az ablakok kifelé nyithatók, így zavartalanul élvezheti a kilátást.

De ha igazán különleges élményre vágyik, akkor érdemes a VELUX panoráma tetőablakjaira is egy pillantást vetni. Ezek a tetőablakok felső és alsó kilinccsel is nyithatóak, és a kifelé nyíló panorámaablaknak köszönhetően egyedi, erkélyszerű élményt nyújtanak. Ez a tetőablak ideális választás azok számára, akik a legjobb kilátásra és nagyobb belső térérzetre vágynak.

A kettős funkció – felső és középső tengely mentén is nyitható – tökéletes kilátást biztosít a felnyíló nyitásmódban, és a szárny kiállhat az ablakba, így nem nyílik be a tetőtérbe. A billenő nyitásmód lehetővé teszi a könnyű szellőztetést és tisztíthatóságot, míg a külső edzett üveg védelmet nyújt az időjárási kihívásokkal szemben, és a belső laminált üveg biztonságot biztosít a személyek és az értékek számára. A VELUX Premium tetőtéri ablakok esőzajcsökkentése pedig további nyugalmat és kényelmet nyújt Önnek.

Válassza a VELUX Premium tetőtéri ablakokat, és élvezze a tökéletes kilátást, a kényelmet és a biztonságot, amit ezek az ablakok kínálnak!

Realtherm alumínium ajtó
Milyen méretekben érhetők el a tetőtéri ablakok?

A Velux tetőablakok széles választékát kínálják, amelyek különböző méretekben és kialakításban elérhetőek. Ahhoz, hogy könnyedén megtalálja a megfelelő méretű ablakot a tetőtérbe, az alábbi táblázatban megtalálhatók a Velux által kínált összes tetőablak méretei, amelyek az ablakok kódjával azonosíthatóak. Az általános méreteken kívül a Velux további méretre gyártott ablakokat is kínál, amelyek az adott épület igényeihez és méretéhez igazodnak. Válasszon Velux tetőablakot, hogy több napfényt és friss levegőt juttasson otthonába!

Velux tetőtéri ablak mérettáblázat
esztétikus megjelenés

Színtelen lakkozott fenyőfa belső burkolat

A fenyő tetőtéri ablakaink tökéletes választás, ha természetes anyagokat szeretne otthonába. Az első osztályú fenyőfaanyag és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet, így biztos lehet abban, hogy ablakai hosszú élettartamúak lesznek. Az ablakok fafelülete az alapimpregnálást követően két réteg lakkbevonatot kap. A felületfolytonos poliuretán bevonatnak köszönhetően könnyű tisztán tartani, így éveken át megőrzik szépségüket és tartósságukat. A faanyag védelmében színtelen, vízbázisú, oldószermentes akril lakkot használunk, amely ellenáll a gombásodásnak és a kártevő rovaroknak.

biztonság

Fehérre festett


lakberendezésben egyre elterjedtebb megoldás a fehérre festett ablakok használata, mivel ezek bármely bútorhoz illenek, és tágasabbá, világosabbá varázsolják a helyiséget. A fehérre festett ablakokat kifejezetten ajánljuk nappalikba és hálószobákba, hiszen ezek a helyiségek a pihenés és a kikapcsolódás színterei, ahol a nyugalom és a harmónia érzése dominál. A fafelület előzetes gomba- és rovarölőszeres kezelése után több rétegben kerül felhordásra a vízbázisú, fehér akril festék, amely tartós és könnyen karbantartható felületet biztosít. Ha a modern, minimalistább stílusban gondolkodik, vagy csak szeretné világosabbá tenni az otthonát, válassza a fehérre festett ablakokat, és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel!

biztonság

Fehér, karbantartásmentes belső burkolat

A fehér, karbantartásmentes tetőtéri ablakunk a GLU típuscsaládba tartozik. Az ablak magja hőkezelt fa, amelyet egyenletes öntéssel felvitt műanyag bevonat borít. Ez a bevonat nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz az ablaknak, de kitűnő védelmet nyújt a nedvesség és a szennyeződések ellen. A felületfolytonos műanyag nagy előnye, hogy könnyen tisztítható, és a karbantartása is egyszerű. A fehér színű kivitel pedig modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak, így tökéletesen illeszkedik majd otthona stílusához. Az ablakszárny alján található alsó kilincs lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes használatot. Az ablak beépítése során nincs szükség különleges előkészületekre vagy bonyolult szerelési munkákra.

tartósság

Alumínium külső borítás

Az alumínium borítás szürke színe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a tetőtéri ablaknak, és a külső borítás védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Az alumínium borítás nemcsak esztétikus, hanem tartós is, és könnyen tisztítható. A szürke szín harmonizál a legtöbb tetőfedő anyaggal, így az ablakok kiválóan illenek a tetőbe és a környezetbe. Az alumínium borítás hosszú élettartamot garantál, és kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így a tetőtéri ablakok sokáig megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat.

velux premium réz

Réz külső borítás

Réz színű külső borítással kaphatók a tetőtéri ablakok, amelyek a modern és elegáns megjelenés mellett tartósságot és védelmet nyújtanak a külső hatásokkal szemben. A réz szín harmonikusan illeszkedik a környezethez és a tetőfedő anyagokhoz, így a tetőtéri ablakok a teljes homlokzati megjelenést feldobják. A réz borítás kiváló védelmet nyújt a korrozív hatásokkal szemben, és egyszerűen tisztítható. A tetőtéri ablakok réz borítása hosszú élettartamot biztosít, így az ablakok évekig megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat, miközben megteremtik a tökéletes otthoni komfortérzetet.

velux premium titánciknk

Titáncink külső borítás

A Titáncik színű külső borításokkal még stílusosabbá teheted otthonodat. A modern és letisztult megjelenésű Titáncik szín harmonikusan illeszkedik a legtöbb tetőfedő anyaghoz, így az ablakok tökéletesen passzolnak a tetőbe és a környezetbe. Az alumínium borítás hosszú élettartamot garantál, és kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így a tetőtéri ablakok sokáig megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat. A Titáncik színű külső borítások tartósak és könnyen tisztíthatóak, így hosszú távon megőrzik eredeti állapotukat és szépségüket. Válaszd a Titáncik színű külső borításokat, ha igazán modern és elegáns megjelenést szeretnél az otthonodban!

velux premium színre festett alumínium

Színre festett alumínium külső borítás

Az árnyaltabb színű alumínium borítás tökéletes választás azoknak, akik szeretnék egyedivé tenni tetőtéri ablakjaikat. A színre festett alumínium borítások széles választéka áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelő árnyalatot, amely harmonizál az épület külső megjelenésével. Az alumínium borítás tartós, könnyen karbantartható és ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így hosszú élettartamot garantál. A színre festett alumínium borítások tökéletesen illeszkednek mindenféle tetőfedő anyaghoz, és modern, stílusos megjelenést kölcsönöznek a tetőtéri ablakoknak. Ha egyedivé szeretnéd tenni otthonod vagy irodád tetőtéri ablakait, a színre festett alumínium borításokkal biztosan sikerülni fog!

Karbantarthatóság

Biztonsági 70-es üveg

A biztonsági 70-es üveg kiváló választás azoknak, akik fontosnak tartják a biztonságot, az energiamegtakarítást és az esőzaj csökkentést. Az üvegnek köszönhetően csökkenthető a hőveszteség, hiszen a Uw=1,3 W/m2K hőátbocsátási értéke alacsonyabb, mint a hagyományos üvegeké. Ezenkívül a betörésbiztos P2A/1B1 osztályú üveg megfelelő védelmet nyújt az illetéktelen behatolók ellen, valamint a személyi biztonságunkat is biztosítja üvegtörés esetén. A külső védelem pedig megakadályozza az időjárási hatásokat, így hosszú távon is megőrzi az üveg állapotát. A Rw=35 dB zajcsökkentési értékkel rendelkező üveg pedig kiválóan alkalmas az esőzaj csökkentésére, így kellemesebbé teheti az otthonunkat vagy irodánkat.

Karbantarthatóság

Extra energiatakarékos 66-os üveg

Az extra energiatakarékos 66-os üveg a legújabb technológiával készült, amely lehetővé teszi, hogy otthona még hatékonyabban megőrizze a hőt a hideg téli hónapokban. Az üveg kiváló hőszigetelést nyújt, és megtakarítást biztosít a fűtési számlán. Ezen kívül az üveg csökkenti az esőzajt és a harmatot, így a kilátás tiszta marad. Az üveg további előnye, hogy védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, és biztonsági szintje magasabb, mint a hagyományos üvegeké. Ha az otthonod vagy irodád energiatakarékosságra és biztonságra van tervezve, akkor az extra energiatakarékos 66-os üveg a legjobb választás.

Karbantarthatóság

Hangszigetelő 62-es üveg

Az innovatív hangszigetelő 62-es üvegünk kiváló megoldást kínál a zajcsökkentésre, így Ön zavartalanul élvezheti a csendet és a nyugalmat otthonában. Az üveg további előnye, hogy a külső környezeti hatásokkal szembeni védelmet biztosít, és a harmat sem csapódik le rajta, így a kilátás mindig tiszta és élvezhető. Az energiamegtakarítás felsőfokon áll, így csökkentheti a fűtési költségeit és környezetbarát megoldást alkalmazhat. Az üveg magas szintű biztonságot nyújt üvegtörés és betörés esetén is, így biztonságban érezheti magát otthonában.

Izgalmas újdonsággal készültünk Neked!

Új, felhasználóbarát árajánlatkérő felületünkkel könnyedén és gyorsan kérhetsz ajánlatot a Kiko Ablaktól! Válaszd ki a számodra megfelelő műanyag nyílászárókat, terasz- és erkélyajtókat, vagy írd le a feladatot, amire árat szeretnél kérni. Ha kérdésed van, vagy szakértői tanácsra van szükséged, egy kattintással hívhatod kollégánkat, aki örömmel segít Neked. Ne habozz, kérj ajánlatot most, és légy részese a Kiko Ablak által nyújtott minőségnek és megtakarításnak!

Ügyfélszolgálat hívása
E-mailt küldök inkább

Nézd meg a Velux Premium tetőtéri ablakokat

Galéria

A Velux Premium tetőablakok számos kiváló funkciót kínálnak, beleértve az innovatív hangszigetelő 62-es üveget is. Ez az üveg kiváló megoldást kínál a zajcsökkentésre, így békés és nyugodt környezetet teremthetsz otthonodban. Az üveg további előnye, hogy véd a külső környezeti hatásokkal szemben, és a harmat sem csapódik le rajta, így mindig élvezheted a tiszta és kristálytiszta kilátást. A Premium tetőablakok az energiamegtakarítás felsőfokát képviselik, így csökkentheted a fűtési költségeidet, és környezetbarát megoldást alkalmazhatsz otthonodban. A Premium tetőablakokat a személyes biztonságodra tervezték. Az üveg magas szintű biztonságot nyújt üvegtörés és betörés esetén is, így nyugodtan élvezheted otthonod nyugalmát és biztonságát. A tetőablakok elegáns kialakítása mellett számos funkcióval rendelkeznek, beleértve a felső és alsó kilincses kivitel lehetőségét, valamint a kettős funkciót, amely lehetővé teszi a felső és középső tengely mentén történő nyitást is.

Az ablakok kiválóan illenek a tetőbe és a környezetbe, és harmonizálnak a legtöbb tetőfedő anyaggal. A Premium tetőablakok tartós alumínium borítása védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, és hosszú élettartamot garantál. A tetőablakok tisztítása is rendkívül egyszerű, így hosszú távon is élvezheted a tiszta és átlátszó kilátást otthonodban. Összességében a Velux Premium tetőablakok tökéletes választások azoknak, akik szeretnének egy modern és funkcionális megoldást otthonukba. A kiváló minőségű üvegek, az energiamegtakarító funkciók és a magas szintű biztonsági funkciók mindannyiunk számára fontosak, és a Premium tetőablakok mindezt egyetlen elegáns és stílusos megoldásban egyesítik.

Árajánlatkérés

Örülünk, hogy érdeklődsz a Velux tetőtéri ablakok után! Amennyiben szeretnél tőlünk árajánlatot kérni, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot a lehető legpontosabban.

A legördülő menüből válaszd ki a műanyag nyílászárót, majd azt, hogy milyen fajta műanyag nyílászáróra szeretnél árat kapni. Minden egyes termékfajtához új sor fog megjelenni az ajánlatkérő alján. Fontos, hogy a sorok végén található kis plusz jelekkel következő sorokat adhatsz az adott fajtájú termékekhez. Tehát ha 5 különféle ablakra kérsz árat, akkor 5 sorban tudod rögzíteni őket.

A termékek pontos méretének és paramétereinek megadása elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudjuk neked adni. Kérjük, hogy minden mezőt tölts ki alaposan. Ha többféle termék kategóriára szeretnél árajánlatot kérni, akkor alul kijelölheted, hogy melyik sorozatra adjunk még árat.

Bátran írj megjegyzéseket az üzenet mezőbe, hiszen ha minél több információnk van, annál pontosabb ajánlatot tudunk neked adni!

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel az űrlap kitöltése során, vagy segítségre van szükséged az árajánlatkérés folyamatával kapcsolatban, kérjük, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Nagy örömmel állunk rendelkezésedre!

Éles