Realtherm Alumínium nyílászárók

Fedezd fel a Realtherm alumínium nyílászárók széles választékát

Fedezd fel az Realtherm által kínált széles választékot az alumínium nyílászárók terén! Az alumínium nyílászárók kiemelkedően népszerűvé váltak az építőiparban, különösen a modern építészeti trendeknek megfelelően készült épületek esetében. A nagy üvegfelületek, emelő-toló szerkezetek és nagy méretű ajtók igénylik a kiváló minőségű anyagokat, amelyek képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak, hosszú élettartammal rendelkeznek és stabilak. Az alumínium nyílászárók kiváló minőségű anyagának köszönhetően képesek megfelelni ezeknek a követelményeknek, és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel.

Az alumínium nyílászárók számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek fontos szerepet játszanak a vásárlók döntési folyamatában. Az alumínium anyag nagyon tartós és ellenálló, így az alumínium nyílászárók élettartama jóval hosszabb, mint más nyílászáróké. Emellett az alumínium nyílászárók környezetbarátak is, mivel az alumínium nagyon könnyen újrahasznosítható anyag, így nem kell aggódnod a környezeti hatások miatt.

Az alumínium nyílászárók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és stabilan tartják magukat a fagy, a hőség és a nedvesség ellenére. Nem deformálódnak, nem korrodálódnak, és nem igényelnek különösebb karbantartást. Az alumínium nyílászárók kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a stabilitást és a tartósságot.

Az alumínium nyílászárók egyedülálló megjelenést kölcsönöznek az épületnek. Az alumínium nyílászárók különböző méretben és színben is elérhetők, így biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Az alumínium nyílászárók kiválasztása során az Realtherm szakértői szívesen segítenek a döntésben, és biztosítják, hogy a legjobb minőséget kapd.

Ha szeretnél többet megtudni az alumínium nyílászárókról, és megnézni a Realtherm által kínált széles választékot, vedd fel velünk kapcsolatot az online ajánlatkérő űrlapunkon keresztül. A Kiko Ablak szakértői szívesen segítenek a megfelelő alumínium nyílászáró kiválasztásában, és biztosítják, hogy azok megfeleljenek az igényeidnek és a követelményeknek.

Irány az Árajánlatkérő felülethez
Ügyfélszolgálat hívása
E-mailt küldök inkább
biztonság

Hosszú élettartam

Az alumínium nyílászárók hosszú élettartamának köszönhetően hosszú távra tervezhet az épület nyílászáróinak cseréjét, így nem csak időt, de pénzt is spórolhat. Környezetbarát: Az alumínium anyaga végtelenül újrahasznosítható, így kiváló választás azok számára, akik szeretnék környezettudatosan megoldani az épület nyílászáróinak cseréjét.

biztonság

Ellenállóság

Az alumínium nyílászárók kivételes ellenáolóképességüknek köszönhetően a legkeményebb időjárási körülményeknek is ellenállnak, így hosszú távra megbízható megoldást jelentenek.

biztonság

Stabilitás

Az alumínium anyagának stabil tulajdonságai miatt az ablakok kiválóan ellenállnak a mechanikai igénybevételeknek, ezáltal hosszú távon is megtartják stabilitásukat és funkcionalitásukat.

biztonság

Egyedi megjelenés

Az alumínium ablakok széles színválasztékukkal és különböző formáikkal lehetővé teszik, hogy az épület bármilyen stílusához és igényéhez könnyedén illeszkedjenek, így igazán egyedi megjelenést biztosítanak az otthonunknak.

Realtherm Vision műanyag nyílászárók
Realtherm Vision műanyag nyílászárók

Realtherm Alumínium nyílászárók

Az innovatív, környezetbarát és prémium minőségű megoldás

Manapság szinte végtelen lehetőség áll rendelkezésre a nyílászárók terén, és számos különböző anyagból és formából választhatunk. Bár a műanyag ablakok rendkívül népszerűek, az alumínium ablakok előnyeit sem szabad figyelmen kívül hagyni. Miért is érdemes az alumínium ablakokat választani, és milyen tulajdonságok teszik vonzóvá ezt a típust? A Kiko Ablak professzionális csapata és a Realtherm alumínium nyílászárók kínálata segítenek választ adni erre a kérdésre. Az alumínium ablakok a modern építészetben különösen népszerűek, különösen a nagy üvegfelületek és a nagyobb méretű nyílászárók esetében. Az alumínium kiváló tulajdonságai miatt ideális anyag az ilyen típusú nyílászárókhoz, hiszen rendkívül stabil, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és minimális a hőtágulása. Az alumínium ablakok számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket érdemes szem előtt tartani a vásárlás során. Az alumínium ablakok hosszú élettartammal rendelkeznek, és sokkal tartósabbak, mint a fa vagy a műanyag ablakok. Ezenkívül az alumínium környezetbarát anyag, mivel könnyen újrahasznosítható. Az alumínium ablakok rendkívül ellenállóak, és nem igényelnek különösebb karbantartást. Nem deformálódnak, nem korrodálódnak, és szinte bármilyen időjárási körülménynek ellenállnak. Az alumínium ablakok nagyon stabilak és kiváló mechanikai jellemzőkkel rendelkeznek. Az alumínium ablakok egyedi megjelenést kölcsönöznek az épületeknek, és számos különböző méretben és színben elérhetők. A Realtherm alumínium nyílászárók széles választéka a személyes igényeidhez és stílusodhoz igazodik. Ha szeretnél többet megtudni az alumínium ablakokról, és megnézni a Realtherm által kínált széles választékot, vedd fel velünk a kapcsolatot online ajánlatkérő űrlapunkon keresztül! A Kiko Ablak csapata szívesen segít a legjobb alumínium nyílászáró kiválastatásában és telepítésében. Legyen szó ablakokról, ajtókról, emelő-toló rendszerekről vagy bármilyen más típusú nyílászáróról, a Kiko Ablak szakemberei mindig állnak rendelkezésedre. A Realtherm alumínium nyílászárók kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot képviselnek, és széles választéka minden igénynek megfelel. Az alumínium ablakok hosszú élettartammal rendelkeznek, környezetbarát anyagokból készülnek, és rendkívül ellenállóak az időjárási viszontagságokkal szemben. A Kiko Ablak csapata minden fázisban segít a nyílászárók kiválasztásában és telepítésében, legyen szó akár egyedi igényekről vagy nagyobb projektjekekről. Az alumínium ablakokat pontosan a személyes igényeidhez és stílusodhoz igazítjuk, hogy az otthonod még kellemesebb és kényelmesebb legyen. Ha kérdéseid vannak az alumínium nyílászárókkal kapcsolatban, vagy szeretnél segítséget a legjobb termék kiválasztásában és telepítésében, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! A Kiko Ablak csapata mindig a segítségedre lesz.

Realtherm Superial és Star alumínium nyílászárók minden igénynek megfelelnek?

A Realtherm STAR és SUPERIAL alumínium ablakok minden olyan igényt kielégítenek, amelyeket az építészek, tervezők és ingatlanfejlesztők az ablakokkal kapcsolatban támasztanak.

A Realtherm STAR ablakok páratlanul magas műszaki paraméterekkel, formákkal és színekkel rendelkeznek, és a legkorszerűbb technológiának és folyamatos innovációnak köszönhetően a nyílászárópiac útvesztőiben az egyik legkiválóbb terméknek számítanak.

A hármas hőrekeszes rendszer teljesítményének köszönhetően a STAR ablakok tökéletes választásnak bizonyulnak az alacsony energiaigényű épületek kivitelezésekor, de az energiamegtakarítás céljából történő felújításhoz is remek alternatívát nyújtanak. A hőszigetelési értékek kiemelkedően magasak, így a fűtési és hűtési költségek csökkentése mellett az általános komfortérzetet is növelik.

A STAR alumínium ablakok letisztult, egyszerű, ám annál modernebb és esztétikusabb megjelenésükkel bármilyen épület architektúráját és arculatát hihetetlen módon képesek feldobni. A design és funkcionalitás tökéletes egyensúlya miatt ideálisak mind a modern, mind a klasszikus stílusú épületekhez.

A SUPERIAL alumínium ablakok szintén kiváló minőségű termékek, amelyek hőhídmentes kialakításuknak köszönhetően magas színvonalú hőszigetelési értéket biztosítanak, ami megfelel minden jogszabályi követelménynek. A precíz és remekül felületkezelt szerkezeteknek köszönhetően sokféle színben kérhetők, így széleskörűen alkalmazhatók a lakó- és üzleti épületek számára.

Az SP i és SP i+ rendszerek felhasználásával készült SUPERIAL alumínium ablakok szerkezeti megoldásai abban a filozófiában gyökereznek, hogy a nyílászárók keresztmetszeti hőátbocsátási tényezője akár 0,2 – 0,5 W/m2K mértékben is javulhat az i és i+ kiegészítő szigetelések alkalmazásával. Ennek eredményeképp a Realtherm Star és Realtherm Superial alumínium ablakok nagyon népszerűek a modern és energiatakarékos épületek kialakításában. A hármas hőrekeszes rendszer a Star ablakokban biztosítja a kiváló hőszigetelést, így akár az alacsony energiaigényű épületek kivitelezésekor is remek választás lehetnek. Emellett a letisztult, modernebb és esztétikusabb megjelenésük bármely épület arculatát feldobhatja.

A Superial alumínium ablakok is kiváló minőségűek és magas színvonalú hőszigetelést biztosítanak a hőhídmentes kialakításuknak köszönhetően. A felületkezelésük precíz és remekbeszabott, ráadásul sokféle színben elérhetők. Az SP i és SP i+ rendszerekkel készült szerkezetek nagyon bevált és széleskörűen alkalmazott SUPERIAL rendszer szerkezeti megoldásaira épülnek, így még nagyobb hőszigetelést és energiahatékonyságot biztosítanak. A kiegészítő szigetelések alkalmazásával a nyílászárók keresztmetszeti hőátbocsátási tényezője akár 0,2 – 0,5 W/m2K mértékben is javulhat.

A Realtherm alumínium ablakok minőségi alapanyagokból készülnek és kiváló technológiával gyártanak, így garantálják a hosszú élettartamot, a stabilitást és a rendkívüli ellenálló képességet az időjárás viszontagságaival szemben. A Kiko Ablak csapata szívesen segít a Realtherm Star és Superial alumínium ablakok kiválasztásában és beépítésében, hogy az otthonodban a lehető legjobb minőséget és teljesítményt biztosíthasd magadnak.

Hőszigetelő képesség A STAR alumínium ablakok kivételes hőszigetelő képessége az akár 72 vagy 81 mm-es üvegvastagságból és a több kamrás hőrekeszes rendszerből fakad, mely a 90mm-es tokvastagsággal párosul. Ez a többlépcsős hőszigetelő rendszer kimagasló mutatókat eredményez, hiszen a hőátbocsájtási tényezője 0,73 W/m2K körül mozog. A SUPERIAL termékek ennél szerényebb mutatókkal rendelkeznek ugyan, 14-61 mm-ig terjedő üvegvastagsággal, de természetesen a személyes igényeket kell figyelembe venni, ha az üvegvastagságról van szó. Fel kell mérni, hogy az otthonodba melyik nyílászáró lenne a legmegfelelőbb.

Mind a két bemutatott profilrendszer alumínium nyílászárói a letisztult stílust tükrözik, mely elengedhetetlen az új építésű vagy felújítandó otthonokban, hiszen páratlan élményt nyújtanak az esztétikum és harmónia terén. A különleges megjelenés és maximális funkcionalitás nem csak látványban, de szigetelésben is kompromisszum-mentes megoldást jelent.

Ha szeretnél bővebben tájékozódni az alumínium ablak előnyeiről, nézz szét weboldalunkon, olvass el katalógusainkat, és ha bármilyen további kérdés merül fel benned, bátran vegyél fel velünk kapcsolatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, a városod megjelölésével. Az alumínium nyílászárókkal gazdagított otthoni környezet és terek az egyediséget és sokoldalúságot tükrözik, hiszen a letisztult, erős alumíniumkeretek és az intelligens dizájn a végtelen lehetőségek tárházát tartogatják. Mindenki más-más érték- és stílusvilágot képvisel, így a színek, formák, méretek, netán nyitási típusok sokszínűsége óriási választási szabadságot teremt.

Realtherm alumínium ajtó

Milyen előnyei vannak az alumínium nyílászáróknak?

Az alumínium ablakok számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt egyre népszerűbbek az építőiparban. Az alumínium nyílászárók rendkívül erősek és tartósak, és képesek ellenállni a környezeti hatásoknak, például az időjárás változásainak vagy az UV-sugárzásnak. Az alumínium keretek könnyűek és karbantartásmentesek, ezért nem igényelnek gyakori festést vagy más karbantartást, amely időt és pénzt takaríthat meg az épület tulajdonosainak.

Az alumínium ablakok hőszigetelő képessége is kiemelkedő, mivel az alumínium kereteket általában többrétegű üvegpanelekkel kombinálják, amelyek nagyon hatékonyan csökkentik a hőveszteséget és a zajszintet. Az alumínium ablakok környezetbarát anyagokból készülnek, és újrahasznosíthatók, ami azt jelenti, hogy nem csak időtállóak, hanem környezetbarátak is.

Az alumínium ablakok sokféle színben és stílusban elérhetők, így lehetőség van az egyedi igényekre szabott megjelenés kialakítására. Az alumínium nyílászárók kiváló minőségű és modern megjelenésükkel igazán kiemelkednek az épület homlokzatán. A letisztult stílus és a különböző színválaszték lehetővé teszi, hogy az alumínium ablakok harmonizáljanak a környezettel, és hozzáadják az épület egészéhez az eleganciát és stílust.

Az alumínium ablakok rendkívül sokoldalúak, és számos nyitási lehetőséget kínálnak, például tolóajtókat, nyíló- és bukóablakokat. Az alumínium ablakok megfelelnek a mai építészeti trendeknek, és a funkcionalitásukat és megjelenésüket tekintve egyaránt kiválóak. Ha az építkezés vagy felújítás során az alumínium ablakok használatára gondol, akkor olyan termékeket választhat, amelyek a legjobb minőséget, stílust és hőszigetelést biztosítják.

realtherm vision műanyag ablakok

Miért ideális az alumínium nyílászáró az egyedi igények esetén?

Az alumínium ablakok sokoldalúsága a felhasználók igényeit is szem előtt tartja. Az egyedi elképzelések megvalósításához szükséges technikai tudás és szakértelem ötvöződik a modern alumínium nyílászárók kiváló szigetelőképességével, amely kényelmesebbé és energiatakarékosabbá teszi az otthonokat. Az alu ablakokban sokkal könnyebb az áramlás, a zárt térben pedig a légmozgás is jobb, mint más nyílászáróknál, így azokat érdemes a megfelelő légcserét biztosító kialakításokkal ellátni.

Az alumínium ablakok előnyeit azonban nemcsak a funkcionális és esztétikai szempontok határozzák meg. A modern technológiáknak köszönhetően az alumínium nyílászárók rendkívül strapabíróak, időtállóak és könnyen karbantarthatóak. Az alumínium profilok hosszú élettartama, a rendkívül tartós felületkezelési eljárások és az állandó technológiai fejlesztések miatt az alumínium nyílászárók időtállósága, tartóssága és könnyen karbantarthatósága a legmagasabb szinten áll.

A modern alumínium ablakok a tervezés során környezettudatos és energiahatékony megoldásokat is alkalmaznak, melyek hozzájárulnak az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez. Az alumínium nyílászárók szigetelő képességének növelése és a megfelelő ablaküveg kiválasztása révén jelentős mértékben csökkenthető a fűtési költségek és a környezetre gyakorolt hatás is.

Az alumínium nyílászárók fejlesztése során az anyagok minősége és a technológiai folyamatok is folyamatosan fejlődnek, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket kínálják a felhasználóknak. Az alumínium nyílászárók tervezési lehetőségei szinte korlátlanok, melyek a tervezőknek és a felhasználóknak széles körű alkalmazkodási és egyedi igényeit támogatják.

Az alumínium ablakok tehát nemcsak a funkcionalitásban, hanem az esztétikában is megállják a helyüket. Az egyedi formák, különleges színek és letisztult design mellett az alumínium nyílászárók másik fontos előnye a könnyű karbantarthatóság. Az alumínium felülete rendkívül ellenálló a kopásnak, karcolásnak és időjárás viszontagságainak, így a nyílászárók tisztítása sem igényel különösebb odafigyelést vagy speciális eszközöket. Általában elegendő az általános tisztítás, mely során egyszerűen áttörölhető a felület, valamint a zárak és a tömítések ápolása.

Az alumínium ablakok felújítása is rendkívül egyszerű és költséghatékony. A csere esetén nem kell az egész ablakkeretet kicserélni, csak az üvegezés és a zárszerkezet cseréje szükséges, így jelentős megtakarítást jelent az árban is. Emellett az alumínium anyaga teljesen újrahasznosítható, így az ablakok végleges eltávolítását követően sem terhelik a környezetet.

Az alumínium nyílászárók egyre inkább elterjedtek a modern építészetben és a felújítások során is, hiszen a különböző méretek, formák és színek széles választéka lehetővé teszi az egyedi tervezést és kivitelezést. Az alumínium nyílászárók nem csak a jelenlegi, de a jövőbeli igényeknek is megfelelnek, hiszen a legmodernebb technológiák és anyagok alkalmazásával készülnek, ami hosszú élettartamot és kiemelkedő funkcionalitást biztosít.

Ha Ön is az alumínium nyílászárókban látja a lehetőséget otthona vagy irodája számára, akkor tekintse meg termékeinket és kérjen egyedi ajánlatot! Szakembereink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terméket, és a szakszerű beszerelést és javítást is elvégzik.

realtherm vision műanyag ablakok

Új irányzat

Az alumínium ablakok számos előnnyel rendelkeznek azon felül, hogy hosszútávú befektetést jelentenek, és jelentős mértékben csökkenthetik a rezsiköltségeket. Az alumínium egy könnyű, de rendkívül tartós fém, amely ellenáll a korróziónak, és könnyen kezelhető. Az időjárás viszontagságainak és a mechanikai igénybevételnek ellenálló tulajdonságai miatt az alumínium ablakok hosszú évtizedekig megőrzik esztétikus megjelenésüket és funkcionalitásukat.

Az alumínium nyílászárók modern technológiával és alapanyagokkal készülnek, amelyek szinte soha nem látott szigetelőképességgel bírnak. Az általunk is forgalmazott Star és Superial rendszerek hőátbocsájtási tényezője 0,73 W/m2K és 1,41 W/m2K között változik, attól függően melyik terméktípusról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy az alumínium ablakok nagyon hatékonyan tartják bent a meleget a télen, és kívül a hőséget a nyáron. Ez a szigetelőképesség hozzájárul a rezsiköltség csökkentéséhez, és segít megtakarítani a fűtésszámlán.

Az alumínium ablakok kiválóan funkcionálnak a biztonság terén is. Az egyéni igények szerint erősített biztonságtechnikával felszerelve tehetik betörőbiztossá otthonunkat. Ráadásul az alumínium ablakok vízzáróak és légáteresztők, ami azt jelenti, hogy minimális karbantartási munkálatot igényelnek. A rendszeres általános tisztításon kívül a zárszerkezet olajozásával és a tömítőgumik ápolásával megoldható a karbantartás.

Összefoglalva, az alumínium ablakok számos előnnyel rendelkeznek, és az építőiparban egyre népszerűbb választásnak számítanak. A korszerű technológiának köszönhetően az alumínium ablakok a legkorszerűbb kategóriát képviselik a nyílászáró piacban, és kiválóan alkalmazhatóak mind az új építésű, mind pedig a felújítandó otthonokban. Az alumínium ablakok esztétikusak, funkcionálisak és biztonságosak, és hosszú távon is megőrzik az eredeti formájukat és teljesítményüket. Az alumínium egy rendkívül tartós és ellenálló anyag, amely idővel sem deformálódik, sem pedig nem rozsdásodik. Az alumínium ablakok tervezésekor a biztonságra és a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektetnek. Az alumínium nyílászárók modern technológiával készülnek, amelyek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos fa vagy műanyag ablakokhoz képest.

Az alumínium ablakok rugalmasak, könnyen kezelhetőek, és hosszú élettartamúak. Az alumínium nem korrodálódik, és ellenáll a külső hatásoknak, így az időjárás viszontagságainak, a mechanikai igénybevételeknek és a kopásnak is. Az alumínium rendszerek a legmodernebb technológiával készülnek, és kiváló szigetelőképességgel bírnak, amelyek a hő- és hangszigetelést egyaránt biztosítják. Ez azt jelenti, hogy az alumínium ablakok megtartják a hőt a télen, és védik a helyiségeket a zajoktól és a külső zajoktól.

Az alumínium ablakok vízzárók és légáteresztők is, amelyek különösen fontosak az otthonok egészségének megőrzéséhez. A megfelelő légáramlás biztosítja, hogy az otthonban ne alakuljon ki penészedés vagy gombásodás. Az alumínium ablakok karbantartási igénye minimális, és az általános tisztítás mellett csak a zárszerkezet olajozására és a tömítőgumik ápolására van szükség. Az alumínium ablakok biztonságosak, és különböző biztonsági fokozatokban is elérhetőek, így a család és az otthon biztonsága is garantált.

Az alumínium ablakok hosszú távú befektetést jelentenek, mert élettartamuk jóval hosszabb, mint a hagyományos fa vagy műanyag ablakoké. Az alumínium ablakok kevésbé igényelnek karbantartást és cserére is ritkábban van szükség, így hosszú távon spórolhatunk a karbantartási és cserék költségein. Az alumínium ablakok széles kínálatával rendelkeznek, amelyek kielégítik a különböző ízléseket, és lehetőséget adnak az otthonunk személyre szabására.

A modern technológia fejlődése számtalan új lehetőséget teremtett a nyílászárógyártásban, és az alumínium ablakok tekintetében sem áll meg a fejlődés. Az alumínium rendszerek tervezése és gyártása ma már a legmodernebb technológiákkal és anyagokkal történik, így az alumínium ablakok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományosabb fa vagy műanyag ablakokhoz képest.

Az alumínium egy rendkívül rugalmas, mégis strapabíró anyag, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, a mechanikai igénybevételeknek, valamint a korróziónak. Az alumínium rendszerek kivételes szigetelőképességgel bírnak mind hang- mind hőszigetelés terén, így lehetővé teszik a legkorszerűbb energiatakarékos megoldások alkalmazását, amelyeknek köszönhetően hosszú távon jelentős összegeket lehet spórolni a fűtési költségeken. A vízzárás és a légáteresztő képesség is kiváló a modern alumínium ablakok esetében, ami megakadályozza a penész vagy a gombák kialakulását az ablak környékén.

Az alumínium ablakok karbantartása is rendkívül egyszerű és minimális munkát igényel. Az általános tisztításon kívül a zárszerkezet olajozásával és a tömítőgumik ápolásával sokáig tartós és szép állapotban lehet tartani őket. Az alumínium ablakok biztonságossága szintén kiváló, és egyéni igények szerint megerősített biztonságtechnikával tehetők betörésbiztossá.

Az alumínium ablakok egyben esztétikusak és modern megjelenésükkel sokoldalúan alkalmazhatóak. Az egyedi formatervezés lehetőségei szinte végtelenek, így könnyen illeszkednek minden épület stílusához, akár modern, akár klasszikus vagy éppen industriális stílusról van szó. Az alumínium ablakok széles választéka különböző színekben és felületkezelésekben érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. Az alumínium ablakok kiváló minősége, megbízhatósága és tartóssága hosszú távú befektetést jelentenek az otthonunkba.

A télikert kiváló választás lehet azoknak, akik szeretik a természet közelségét, de nem szeretnék magukat kitéve hagyni az időjárás viszontagságainak. Azonban, mielőtt elkezdenénk az építkezést, érdemes alaposan átgondolni a tervezési folyamatot. A cikkben bemutatjuk, hogy hogyan tervezzük meg a tökéletes télikertet, hogy a lehető legjobban kihasználjuk az épület adottságait.

Izgalmas újdonsággal készültünk Neked!

Új, felhasználóbarát árajánlatkérő felületünkkel könnyedén és gyorsan kérhetsz ajánlatot a Kiko Ablaktól! Válaszd ki a számodra megfelelő műanyag nyílászárókat, terasz- és erkélyajtókat, vagy írd le a feladatot, amire árat szeretnél kérni. Ha kérdésed van, vagy szakértői tanácsra van szükséged, egy kattintással hívhatod kollégánkat, aki örömmel segít Neked. Ne habozz, kérj ajánlatot most, és légy részese a Kiko Ablak által nyújtott minőségnek és megtakarításnak!

Irány az Árajánlatkérő felülethez
Ügyfélszolgálat hívása
E-mailt küldök inkább

Nézd meg milyen gyönyörűek a Realtherm Alumínium nyílászárók

Galéria

A Realtherm Alumínium ablakok azonban még ennél is továbbmennek: ha a modern, letisztult és elegáns megjelenés, valamint a kiváló hőszigetelő képesség a fontos számodra, akkor ezek az ablakok a legjobb választás az otthonod számára. Az alumínium ablakok széles színválasztékban állnak rendelkezésedre, így biztosan megtalálod az általad kívánt színárnyalatot, mely harmonizál otthonod stílusával. Az alumínium profilok kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantáltan hosszú élettartamúak és ellenállóak az időjárás viszontagságainak.

Az alumínium ablakok kiváló hőszigetelő képességgel bírnak, így jelentősen csökkenthető a fűtési költség. A Realtherm Alumínium ablakok 5 légkamrás profiljai maximális hőszigetelést biztosítanak, miközben a magas minőségű üvegezés gondoskodik a kiváló hangszigetelésről is. Az alumínium ablakokat szintén egyedi méretben és színben is rendelheted meg, így biztos lehet abban, hogy az otthonod stílusához és egyéni igényeidhez leginkább megfelelő ablakokat kapod. Az alumínium ablakok könnyen karbantarthatók, és hosszú élettartamuknak köszönhetően hosszú távra tervezhetsz velük.

Az alumínium ablakok azonban nem csak esztétikusak és funkcionálisak, hanem biztonságosak is. A Realtherm Alumínium ablakok megerősített biztonságtechnikával rendelkeznek, így otthonodban biztonságban érezheted magad és családod. Ha a modern és elegáns megjelenés, a kiváló hőszigetelő képesség, az egyedi méret és szín és a biztonság a fontos számodra, akkor a Realtherm Alumínium ablakok a legjobb választás az otthonod számára.

Nézz szét galériánkban, és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk megtervezni álmaid otthonának ablakait!

Árajánlatkérés

Örülünk, hogy érdeklődsz cégünk alumínium nyílászárói iránt! Amennyiben szeretnél tőlünk árajánlatot kérni, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot a lehető legpontosabban.

A legördülő menüből válaszd ki a műanyag nyílászárót, majd azt, hogy milyen fajta műanyag nyílászáróra szeretnél árat kapni. Minden egyes termékfajtához új sor fog megjelenni az ajánlatkérő alján. Fontos, hogy a sorok végén található kis plusz jelekkel következő sorokat adhatsz az adott fajtájú termékekhez. Tehát ha 5 különféle ablakra kérsz árat, akkor 5 sorban tudod rögzíteni őket.

A termékek pontos méretének és paramétereinek megadása elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudjuk neked adni. Kérjük, hogy minden mezőt tölts ki alaposan. Ha többféle termék kategóriára szeretnél árajánlatot kérni, akkor alul kijelölheted, hogy melyik sorozatra adjunk még árat.

Bátran írj megjegyzéseket az üzenet mezőbe, hiszen ha minél több információnk van, annál pontosabb ajánlatot tudunk neked adni!

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel az űrlap kitöltése során, vagy segítségre van szükséged az árajánlatkérés folyamatával kapcsolatban, kérjük, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Nagy örömmel állunk rendelkezésedre!

Éles