Realtherm Synego műanyag nyílászárók

Az ideális megtakarítási program a tökéletes otthonért

Beépítési mélység: 80 mm

Üvegezés: szélesebb, 2 és 3 rétegű, akár 48 mm-es üvegvastagság.

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók a legjobb választás, ha olyan ablakokat keresel, amelyek kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, csökkentik a fűtési költségeket, és növelik az ingatlanod értékét. A régi, elavult ablakok a lakóépületek energetikailag leggyengébb pontjai, és nagy mennyiségű hőt engednek ki. Ennek következtében a drága fűtési energia az ablakokon keresztül kárba vész. A Synego ablak azonban akár 50%-kal jobb hőszigetelést nyújt a standard ablakokhoz képest, így az első naptól kezdve csökkenti az energiafogyasztást és a fűtésszámlát.

Ha azonban a zajok a legnagyobb problémáid, akkor a Synego ablakok segítségedre lehetnek. A hangos közlekedési zajok vagy a szomszéd fűnyíró hangja folyamatosan zavarhatják nyugalmadat, de a Synego ablakok kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így kizárják a zajt, és otthonod a nyugalom szigetévé válik.

Az otthon biztonságot, kényelmet, nyugalmat és meghittséget jelent. A Synego ablakoknak köszönhetően biztonságban érezheted magad otthonodban. Az ablakokat kiváló minőségű anyagokból készítik, és szigorú minőségellenőrzési eljárásoknak vetik alá, így biztosítva, hogy minden ablak megfeleljen a legmagasabb szabványoknak. A Synego ablakoknak köszönhetően tehát nemcsak az otthonod értéke növekszik, de biztonságérzeted is megerősödik.

Az új Synego ablak az ideális megtakarítási program. Ha szeretnél többet megtudni a Synego ablakokról, akkor tekintsd meg galériánkat, és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt megtervezhessük a számodra legmegfelelőbb megoldást!

biztonság

Biztonság

Fedezd fel az új, biztonsági jellemzőkkel ellátott ablakot, amely megóvja otthonodat és családodat a betörésektől! A Realtherm Syego legújabb ablakprofilja dupla rögzítésű üvegléc, dupla biztonsági zárócsap és zárfogadóval, valamint kiemelésgátló vasalattal van felszerelve. Bízd rá a biztonságodat, és élvezd a kényelmet és a nyugalmat, amit az ablakok nyújtanak!

biztonság

Hangszigetelés

Hogyan zavarja meg a külvilág zajai a mindennapi életedet? A Realtherm Syego legújabb ablakprofilja azonban megoldást kínál a problémádra! Az új ablakprofil akár 46 dB-s léghanggátlást biztosít, így otthonod csendesebbé és nyugodtabbá válik. Fedezd fel az új generációs ablakok csendes és nyugodt világát a Kiko Ablakkal!

biztonság

Hőszigetelés

Érezted már, hogy otthonod hideg és szélvésznek van kitéve? Az új generációs ablakok azonban megoldást kínálnak a problémádra! A Kiko Ablak legújabb ablakprofilja kiváló hőátbocsátási tényezővel rendelkezik, akár Uw=0,76 W/m2K-ig! Így otthonod melegebbé, kényelmesebbé és energiatakarékosabbá válik. Fedezd fel az új ablakok előnyeit a Kiko Ablakkal, és élvezd a csendes és meleg otthonodat!

biztonság

Kialakítás

A Realtherm Syego legújabb ablakprofilja minden szempontból kiemelkedő választás otthonod számára! A 80 mm-es, 7 légkamrás profilrendszert sík- vagy kontúrszárnyas változatban is elérheted. Az új generációs ablakprofilokkal nemcsak modern megjelenést és kiváló minőséget, hanem kiváló hő- és hangszigetelést is kaphatsz. Fedezd fel az új generációs ablakok előnyeit a Kiko Ablakkal, és tegyél az otthonodért!

biztonság

Színválaszték

Szeretnéd, ha az otthonod stílusához igazodó nyílászárókkal rendelkeznél? A Realther Syego legújabb ablakprofilja 220 féle színben érhető el, hogy tökéletesen passzoljon az otthonod stílusához. Választhatsz prémium alumínium és fémhatású megjelenést, különböző színű elegáns mintázatokat, vagy akár modern szürke színeket is. Fedezd fel a Kiko Ablak új generációs ablakprofiljait, és tegyél az otthonodért!

Realtherm Vision műanyag nyílászárók
Realtherm Vision műanyag nyílászárók

Realtherm Synego műanyag nyílászárók

Kényelem, biztonság és energiahatékonyság egy termékben

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók a legmagasabb minőségi standardoknak felelnek meg. A műszaki paraméterek sorában szereplő beépítési mélység 80 mm, ami azt jelenti, hogy a profil vastagsága 80 mm, amely kiváló stabilitást és szilárdságot biztosít. Az üvegezés három rétegű, 48 mm vastagságú és kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az U w -érték alu távtartós hőszigetelt üveggel 0,86 W/m2K, meleg peremes kialakítással pedig 0,76 W/m2K. Ez a hőszigetelési érték akár 50% -kal jobb, mint a hagyományos ablakoké.

Az új technológiák és anyagok lehetővé tették a nyílászárók jobb minőségét és designját, ami magában foglalja a Realtherm Synego műanyag nyílászárókat is. Az innováció és az esztétika a Realtherm Synego műanyag nyílászárók tervezésekor nagy figyelmet kapott. A design nagyon fontos szerepet játszik az otthonok belső és külső megjelenésében. A műanyag nyílászárók kiválóan alkalmazkodnak a modern lakóépületek stílusához, de ugyanakkor az idősebb házaknak is új életet adhatnak. A Realtherm Synego műanyag ablakok kínálata kiterjed a klasszikus és modern stílusú nyílászárókra egyaránt, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő dizájnt.

Energiatakarékosság

Ha fontos számodra az energiatakarékosság és a pénzügyi megtakarítás, akkor a Realtherm Synego műanyag nyílászárók az ideális választás számodra. A hagyományos ablakokkal szemben akár 50% -kal jobb hőszigetelést nyújtanak, így csökkentik a fűtési költségeket, növelik az otthonod értékét, és hosszú távon pénzt takaríthatsz meg. Az otthonod energetikailag leggyengébb pontja az ablakok lehetnek, főleg ha régi, elavult típusú ablakokkal rendelkezel. A rossz hőszigetelés miatt a fűtési energia a falakon át kárba vész. Ezért a Realtherm Synego műanyag nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságukkal az első naptól kezdve csökkentik az energiafogyasztásodat, és ezáltal azonnal pénzt spórolsz. Az energiatakarékosság nem csak környezetbarát, de a hosszú távú költségmegtakarítás miatt is fontos. A Realtherm Synego műanyag nyílászárók azonban nem csak az energiafogyasztás csökkentésére alkalmasak, hanem a kényelem és a nyugalom növelésére is. A hőszigetelő tulajdonságaik miatt javítják az otthonod hangszigetelését, és csökkentik a külső zajok behatolását, így békésebb környezetet biztosítanak számodra.

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók korszerű technológiával készülnek, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák. A műanyag ablakok fejlődése során sokat javultak az anyagminőség, a gyártási eljárások és a design terén is. A Realtherm Synego műanyag nyílászárók elegáns megjelenése, modern designja és széles színválasztéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a stílusának és ízlésének megfelelő megoldást.

Hangszigetelés

Ha szeretnél békében és csendben élni, akkor a Realtherm Synego műanyag nyílászárók a megfelelő választás számodra. Az ablakok kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy nyugalomra lelj otthonodban, még akkor is, ha az utcán éppen zajos tevékenység zajlik. Az ablakok rendkívül hatékonyan csökkentik a külső zajokat, és így a belső tér csendesebb és kellemesebb lesz. A Realtherm Synego műanyag nyílászárók hangszigetelő tulajdonságai a modern anyag- és technológiai fejlesztéseknek köszönhetőek. Az ablakok több kamrás rendszerrel rendelkeznek, amelyek révén csökkentik a hangok terjedését. Az üvegezés szintén hozzájárul a hangszigeteléshez, mivel a speciális rétegek csökkentik az áthaladó hangok intenzitását. Az ablakok tökéletesen záródnak és csökkentik azokat az apró részeket, ahol a hangok behatolhatnak a helyiségbe.

Biztonság

Az otthonunk a legfontosabb hely a világon, ahol biztonságban érezhetjük magunkat és szeretteinket. Az ablakok a lakásunk legsebezhetőbb pontjai, így fontos, hogy megfelelően védjük őket. A Realtherm Synego műanyag nyílászárók kiváló betörésvédelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek garantálják otthonunk biztonságát. A betörésvédelem mellett a Realtherm Synego műanyag nyílászárók megfelelnek az összes biztonsági előírásnak, amelyeket az Európai Unió előír a nyílászárókra. Az ablakok rendelkeznek az RC1N és RC2N biztonsági besorolással, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a betörés elleni védelem alapvető szintjének, és a magasabb biztonsági szintnek is. Ha a biztonság az elsődleges szempont a nyílászáró választásakor, akkor a Realtherm Synego műanyag nyílászárók az ideális választás. Az ablakok erős és tartósak, a beépítésük pedig szakszerűen történik. Mindez összességében azt jelenti, hogy otthonunk biztonságban van, és mi nyugodtan élvezhetjük annak kényelmét.

Könnyedén tisztítható

Ha szeretne olyan ablakot, ami hosszú távon is újnak tűnik, és könnyen tisztítható, akkor a Realtherm Synego műanyag nyílászárók a tökéletes választás. A High Definition Finishing (HDF) felületnek köszönhetően az ablak nap mint nap úgy tündököl, mintha most lenne beszerelve. A nagy komplexitású formula lezárja a felületet és összehasonlíthatatlan csillogást biztosít. Az HDF felület nem csak hosszabb ideig tartja tisztán az ablakot, de könnyen tisztíthatóvá is teszi azt. Az első benyomás az ablakoknál is fontos, ezért a Realtherm Synego műanyag nyílászárók HDF felülete egy olyan különleges tulajdonsággal rendelkezik, amely megkönnyíti az ablaktisztítást. A szennytaszító és könnyen ápolható HDF formula segít abban, hogy az ablakok mindig tiszták és átlátszóak legyenek. Az ablakok bel- és külső felülete egyszerűen tisztítható, így a tisztítási folyamat gyors és hatékony. A Realtherm Synego műanyag nyílászáró HDF felülete további előnyei közé tartozik az, hogy ellenállóbb az időjárás viszontagságainak és a káros anyagoknak. Így biztosítva van, hogy az ablakok hosszú élettartammal rendelkeznek, és idővel sem veszítenek szépségükből.

220 szín közül választhatsz

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók színválasztéka valóban elképesztően széles és sokoldalú. A több mint 220 szín között olyan lehetőségek is megtalálhatóak, amelyek a legváltozatosabb ízléseknek is megfelelnek. Az elegáns és klasszikus színek mellett divatosabb, merészebb árnyalatok is megtalálhatóak a kínálatban, így biztosan mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. A színválasztéknak köszönhetően az ablakok nem csak funkcionális szempontból lesznek megfelelőek, hanem esztétikailag is harmonizálnak majd az adott épülettel. A kínálatban megtalálhatóak sugárzó fehér, meleg fa dekorok strukturált felületekkel, vagy éppen divatos teli színek is. A belső- és külső oldal színe is lehet különböző, így az ablakok maximálisan illeszkednek az épület stílusához és színvilágához.

A színválaszték mellett fontos kiemelni, hogy a Realtherm Synego műanyag nyílászárók színtartóak, azaz a különböző időjárási hatásoknak, mint például a napfénynek vagy az esőnek ellenállnak, így hosszú időn keresztül megőrzik szépségüket. Ezen túlmenően a színválasztékhoz kapcsolódóan a cég szakértő munkatársai mindig szívesen nyújtanak tanácsot és segítséget a legmegfelelőbb szín kiválasztásában, hogy az ablakok minden tekintetben maximálisan megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak.

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók a legmagasabb minőségi standardoknak felelnek meg. A műszaki paraméterek sorában szereplő beépítési mélység 80 mm, ami azt jelenti, hogy a profil vastagsága 80 mm, amely kiváló stabilitást és szilárdságot biztosít. Az üvegezés három rétegű, 48 mm vastagságú és kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az U w -érték alu távtartós hőszigetelt üveggel 0,86 W/m2K, meleg peremes kialakítással pedig 0,76 W/m2K. Ez a hőszigetelési érték akár 50% -kal jobb, mint a hagyományos ablakoké.

Milyen előnyöket kínálnak a Realtherm Synego műanyag nyílászárók a hagyományos fa vagy alumínium ablakokhoz képest?

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók számos előnyt kínálnak a hagyományos fa vagy alumínium ablakokhoz képest. Elsődleges előnyük a kiváló hőszigetelés, amely akár 50%-kal is javíthatja az épület energiatakarékosságát. Emellett a hangszigetelés is kiváló, és a könnyű karbantartás, az összehasonlíthatatlanul széles színválaszték, a betörésvédelem, valamint az ár-érték arány is szerepel az előnyök listáján.

Milyen színválaszték áll rendelkezésre a Realtherm Synego műanyag nyílászáróknál?

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók széles színválasztékkal rendelkeznek. Több mint 220 különböző szín közül lehet választani, amelyek között megtalálhatók a meleg fa dekorok, a strukturált felületek és a divatos teli színek is. A belső és külső oldalak különböző színűek lehetnek, hogy az épület külső és belső területeihez igazodjanak.

Milyen típusú üvegezések állnak rendelkezésre a Realtherm Synego műanyag nyílászáróknál?

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók háromrétegű üvegezéssel rendelkeznek, amely akár 48 mm vastagságú lehet. Az üvegezés magas hőszigetelő képességgel rendelkezik, amely javítja az épület energiatakarékosságát. Az üvegezési lehetőségek között találhatók az alapüvegezések, az UV-szűrős üvegezések, az árnyékolók, az elektromos árnyékolók és a biztonsági üvegek.

Milyen karbantartási feladatokkal kell számolni a Realtherm Synego ablakok esetében?

A Realtherm Synego ablakok egyszerűen karbantarthatók, és általában csak időszakos tisztítást igényelnek. Az HDF bevonatnak köszönhetően az ablakok ellenállnak a szennyeződéseknek, és könnyen tisztíthatók. Csak tiszta vízzel és enyhe tisztítószerrel kell tisztítani őket, és egy puha ruhával törölni. Az ablakok nem igényelnek kenést vagy kenőanyagokat, és nem kell különleges karbantartási eljárásokat alkalmazni rajtuk. Az ablakokat rendszeresen ellenőrizni kell, és ha szükséges, azonnal javítani kell őket.

Milyen hőszigetelési értékek érhetők el a Realtherm Synego műanyag nyílászárók által?

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók jelentős előnye az általuk biztosított kiváló hőszigetelési értékek. Az U w -érték alu távtartós hőszigetelt üveggel 0,86 W/m2K, meleg peremes kialakítással pedig 0,76 W/m2K. Ez azt jelenti, hogy a Realtherm Synego műanyag ablakok akár 50%-kal jobb hőszigetelést biztosítanak, mint a hagyományos ablakok. A 7 kamrás tok és a 6 kamrás szárny kialakítás, valamint az 51 mm-es üvegvastagság mind hozzájárulnak a kiváló hőszigetelési értékekhez. Emellett a Realtherm Synego ablakok kiváló hermetikus záródásuknak köszönhetően nem engedik be a hideget, és így jelentős mértékben csökkentik a fűtési költségeket. Összességében, a Realtherm Synego műanyag nyílászárók energiatakarékossági jellemzői sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos nyílászáróké, így jelentős megtakarításokat biztosítanak a hosszú távon.

Hogyan segít a Realtherm Synego műanyag nyílászárók alkalmazása az energiahatékonyság javításában?

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók a mai modern épületek egyik legfontosabb összetevője az energiahatékony tervezés során. Az energiahatékonyság javításának kulcsa az, hogy az épületek hőveszteségét minimalizáljuk, ez pedig elsősorban az ablakok hőszigetelő képességétől függ. Az ablakok általában az épület hőveszteségének egyik legnagyobb forrásai, ezért az energiahatékonyság szempontjából kulcsfontosságú, hogy olyan ablakokat válasszunk, amelyek a lehető legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók hőszigetelése kiemelkedő, és akár 50%-kal jobb hőszigetelést biztosítanak, mint a hagyományos ablakok. Az ablakprofil 7 kamrás kialakításának köszönhetően, a hőszigetelő tulajdonságok még jobbak, és csökkentik a hőveszteséget. Az ablakokban található 3 rétegű hőszigetelt üvegezés szintén hozzájárul az energiamegtakarításhoz. Az üvegezés magában foglalja az alu távtartós hőszigetelt üvegezést, valamint a meleg peremes kialakítást is, ami további javulást eredményez a hőszigetelő tulajdonságokban.

Ezek az ablakok nem csak az energiahatékonyságot javítják, hanem kényelmet és meghittséget is biztosítanak. Az energiahatékony ablakok megtérülési ideje gyakran rövid, hiszen a takarékosság a fűtésszámlán megjelenik. A Realtherm Synego műanyag nyílászárók alkalmazása segíti az épületek hőszigetelését, így hozzájárul az energiahatékony tervezéshez, és javítja az épületek fenntarthatóságát.

Hogyan segít a Realtherm Synego műanyag nyílászárók alkalmazása a hangszigetelés javításában?

A Realtherm Synego műanyag nyílászárók nagy előnye a kiváló hangszigetelés. Az ablakok speciális tömítése és szerkezete lehetővé teszi a külső zajok csökkentését, így jelentősen javítja a lakókörnyezet csendjét és nyugalmát. A zajosabb területeken lakóknak különösen ajánlott a Realtherm Synego műanyag nyílászárók használata, mivel akár 46 dB-ig is emelhető a hanggátló képességük.

A hangszigetelés javítása nem csak a kellemesebb lakókörnyezetet biztosítja, hanem a személyes élettér védelmében is fontos szerepet játszik. A külső zajok befolyásolhatják az életminőséget, és akár az egészségre is káros hatással lehetnek. A Realtherm Synego műanyag nyílászárók segítségével a külső zajokat minimálisra csökkenthetjük, és élvezhetjük a csendet és a nyugalmat otthonunkban.

realtherm vision műanyag ablakok
realtherm vision műanyag ablakok

Izgalmas újdonsággal készültünk Neked!

Új, felhasználóbarát árajánlatkérő felületünkkel könnyedén és gyorsan kérhetsz ajánlatot a Kiko Ablaktól! Válaszd ki a számodra megfelelő műanyag nyílászárókat, terasz- és erkélyajtókat, vagy írd le a feladatot, amire árat szeretnél kérni. Ha kérdésed van, vagy szakértői tanácsra van szükséged, egy kattintással hívhatod kollégánkat, aki örömmel segít Neked. Ne habozz, kérj ajánlatot most, és légy részese a Kiko Ablak által nyújtott minőségnek és megtakarításnak!

Ismerd meg a műanyag nyílászárókat

Felfedezd a Kiko Ablak által kínált modern, energiatakarékos és időtálló megoldásokat, amelyek nemcsak otthonod külső megjelenését frissítik fel, de hosszú távon is pénzt takarítanak meg számodra. Kattints ide, és olvasd el részletes cikkünket, amelyben bemutatjuk a műanyag nyílászárók előnyeit, a különböző típusokat és a megfelelő választás fontosságát. Légy részese a fenntartható és stílusos jövőnek a Kiko Ablak segítségével!

Realtherm Vision műanyag ablakok

Műanyag bejárati ajtók

A Kiko Ablak műanyag bejárati ajtói nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöznek otthonodnak, hanem magas szintű biztonságot és energiahatékonyságot is garantálnak. Válaszd ki a számodra legideálisabb műanyag bejárati ajtót, amely tökéletesen kiegészíti otthonod stílusát, és ugyanakkor megfelelő védelmet biztosít. Kattints ide, és olvass tovább a műanyag bejárati ajtók különféle típusairól és előnyeiről!

Realtherm Vision műanyag ablakok

Műanyag ablakok

Felfedezd a Kiko Ablak kínálatában található korszerű műanyag ablakok előnyeit, melyek hő- és hangszigetelési képességeikkel tökéletes komfortérzetet biztosítanak otthonodban. Böngéssz különböző stílusú és méretű ablakaink között, és találd meg azt, ami tökéletesen illeszkedik otthonod megjelenéséhez és energiahatékonysági igényeihez. Kattints ide, és tudj meg többet a műanyag ablakokról!

Műanyag teraszajtók

Műanyag teraszajtók

A Kiko Ablak által kínált műanyag terasz- és erkélyajtók lehetővé teszik a természetes fény beáramlását, és stílusos átmenetet képeznek az otthonod és a kültéri területek között. Ismerd meg a különböző műanyag terasz- és erkélyajtók típusait, amelyek könnyedén nyithatók, zárnak és magas hőszigetelést biztosítanak. Kattints ide, és tájékozódj a műanyag terasz- és erkélyajtók széles választékáról és előnyeiről a Kiko Ablak oldalán

Teraszajtók és erkélyajtók

Beszéljünk a műanyag teraszajtókról és erkélyajtókról

A teraszajtók és erkélyajtók fontos részét képezik otthonunk kényelmének és funkcionalitásának. A műanyag teraszajtók és erkélyajtók egyre népszerűbbé válnak az utóbbi években, és jó okkal: nem csak esztétikusak és praktikusak, de kiváló hőszigetelő képességgel is rendelkeznek már, így nem kell aggódnunk a régi hiedelemtől, hogy kifűthetetlenné válik a lakás miattuk.

A műanyag teraszajtók és erkélyajtók modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonunknak. Az ajtók sokféle színben és kialakításban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Emellett könnyen tisztíthatóak, karbantarthatóak, és tartósak is. Az egyik legfontosabb előnyük a kiváló hőszigetelés, ami megakadályozza a hőveszteséget télen, és a túlzott hőbeáramlást nyáron. Ez nem csak kényelmesebb környezetet teremt, de hosszú távon pénzt is spórolhatunk a fűtési és hűtési költségeken.

A műanyag teraszajtók és erkélyajtók rugalmasan nyithatóak és zárhatóak, így könnyen szabályozható a friss levegő áramlása. Továbbá a műanyag ajtók magas szintű biztonságot is nyújtanak otthonunk számára. A műanyag teraszajtók és erkélyajtók nagyszerű megoldást jelentenek azoknak, akik egy esztétikus, kényelmes, praktikus és hőszigetelő ajtót keresnek otthonukba. Érdemes megfontolni ezeket az ajtókat, amikor az otthonunk felújítását vagy új építését tervezzük.

Annyiféle műanyag teraszajtó és erkélyajtó van! Melyiket válasszam?

Összegyűjtöttük milyen fajtái léteznek a terasz- és erkélyajtóknak, hogy segítsünk eligazodni közöttük. A különböző típusok között jelentős eltérés lehet a méret, az anyag, a nyitási mód, az üvegezés, a zárak és a szerkezetek tekintetében. A bemutatónk célja, hogy segítséget nyújtson abban, hogy a megfelelő típust válaszd ki az igényeidnek megfelelően.

emelő toló teraszajtó
Bukó-nyíló teraszajtó és erkélyajtó

Hogyan működik a bukó-nyíló erkélyajtó?
A bukó-nyíló erkélyajtó könnyen kezelhető nyílászáró, melynek szárnyát a kilincs megfelelő irányú elforgatásával oldalra vagy lefelé nyithatjuk. Az ajtók vasalatai alapfelszereltségként rendelkeznek biztonsági vasalattal és kiemelésgátlóval, valamint hibás működés gátlóval, hogy nyitott állapotban ne lehessen bukó funkcióra váltani az ablakot, és fordítva. Az integrált résszellőztető funkció pedig a kilincs 45 fokos elforgatásával érhető el. A vasalatnak köszönhetően az erkélyajtó univerzálisan használható szinte bármilyen helyiségben.

Kinek ajánlott a bukó-nyíló erkélyajtó?
A bukó-nyíló vasalat a legkedveltebb típus, mely szerkezetileg és statikailag a legstabilabb fajta, megfelelő beépítés esetén rendkívül biztonságos. Egyszárnyas nyíló-bukó erkélyajtók esetében 70×200 cm-től 120×240 cm-es tartományban minden méret legyártható, míg két szárnyú erkélyajtók 120×200 cm-től 200×240 cm-ig készülhetnek. Az ablak nyitásiránya szabadon választható a helyiség adottságainak megfelelően. Váltószárnyas nyíló-bukó+nyíló erkélyajtó esetében minden esetben a kilinccsel szerelt szárny a mérvadó a nyitásirány meghatározásánál.

Bukó-nyíló erkélyajtó formák
Az egy- és két szárnyú bukó-nyíló erkélyajtó a leggyakoribb típusok közé tartozik. Az erkélyajtók sorolásával szinte bármilyen elképzelés megvalósítható. Váltószárnyas nyíló-bukó+nyíló erkélyajtó a két típus egyesítésének eredménye, mely még nagyobb teret nyújt az ajtó nyitásának. Az üvegezésnél választhatók két- vagy háromrétegű üvegezések, valamint speciális üvegezések is rendelkezésre állnak. A Kiko Ablak Kft. széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld az idealis ajtót otthonodba.

Kifelé nyíló teraszajtók és erkélyajtók

Ha kifelé nyíló erkélyajtót szeretne beépíteni, akkor érdemes figyelembe venni néhány fontos szempontot. Közintézmények esetében tűzvédelmi szabály írja elő a kifelé nyíló ajtókat, míg családi házaknál a döntés az Ön kezében van. Előnyös lehet a kifelé nyíló megoldás, ha kevés a hely az előszobában, vagy szintkülönbség van az ajtók között.

Nagyon fontos, hogy megbízható és minőségi megoldást válasszon az erkélyajtók tervezése és beépítése során. A Kiko Ablak kiváló minőségű műanyag ajtókat kínál, amelyek ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben, hőszigetelő képességük pedig nagyszerű, így jelentős energiaköltség-megtakarítást eredményeznek. Fontos még tudni, hogy panellakásoknál vagy társasházaknál nem lehet kifelé nyíló erkélyajtót beépíteni, mivel az a terület már osztatlan közös tulajdon. Azonban ha családi házban lakik, akkor válogathat az egyedi méretű, széles színválasztékkal rendelkező műanyag Kiko Ablak erkélyajtók között.

Az egyedi méretű kifelé nyíló erkélyajtók előállítása korábban nehézséget okozott a gyártóknak, azonban a technológia fejlődésével és a modern gyártási folyamatok bevezetésével ma már nem jelent problémát. Az ajtók egyedi méretre vágása CNC vezérlésű gépekkel történik, amelyek lehetővé teszik a legapróbb részletek precíz megmunkálását is. Egyszárnyú erkélyajtóink szélessége 70×200 cm-től 120×240 cm-ig terjed, míg a két szárnyú erkélyajtóink 120×200 cm-től 200×240 cm-ig rendelhetőek.

A Kiko Ablak Realtherm kifelé nyíló erkélyajtói kiváló minőségű anyagokból készülnek, így rendkívül hosszú élettartamúak és könnyen karbantarthatóak. Felületeik könnyen tisztíthatóak és ellenállnak a kopásnak, így hosszú távon is szép megjelenést biztosítanak.

Kétszárnyú teraszajtók és erkélyajtók

Ha te is olyan nyílászárót keresel, ami praktikus és helytakarékos, akkor a kétszárnyú terasz- és erkélyajtóink a tökéletes választás lehetnek számodra. A kétszárnyú ajtók tokját két szárnyra osztjuk, amelyek azonosak, vagy eltérő működésűek lehetnek. A szárnyak osztása szimmetrikus, vagy aszimmetrikus is lehet.

A kétszárnyú erkélyajtók nagy előnye, hogy nyitáskor teljesen szabaddá válik a nyílás, így kényelmesen át lehet vinni bútorokat vagy nagyobb tárgyakat. Emellett helytakarékosabbak az egyszárnyú változatoknál. A toló-bukó ajtók még ennél is kevesebb helyet foglalnak el, mivel a mozgó szárny a fix rész elé csúsztatható.

Kínálatunkban megtalálhatóak a következő típusok:

 • Váltószárnyas nyíló-nyíló erkélyajtó
 • Váltószárnyas nyíló-bukó+nyíló erkélyajtó
 • Szélesített szárnyú váltószárnyas nyíló-nyíló erkélyajtó
 • Szélesített szárnyú váltószárnyas nyíló-bukó+nyíló erkélyajtó
 • Kifelé nyíló szélesített szárnyú váltószárnyas nyíló-nyíló erkélyajtó
 • Váltószárnyas toló-bukó erkélyajtó
 • Szélesített szárnyú váltószárnyas toló-bukó erkélyajtó
 • S150 Toló erkélyajtó „C” séma Typ 06

A szélesített szárnyú kivitel erősített kivitelt jelent, amit nagyobb igénybevétel, illetve nagyobb súlyú üvegezés esetén alkalmazunk.

A toló-bukó erkélyajtóknál is lehet váltószárnyas változat, de itt a szárnyak csak az ajtó felét fedik le nyitott állapotban, a másik rész fix szerkezetet tartalmaz.

Méretválasztékunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő ajtót, hiszen egyedi méretekben készítjük el őket. Többé nem kell standard méretekre korlátoznod magad, élj bátran építészeti kreativitásoddal, és hozd ki a maximumot a rendelkezésre álló lehetőségekből!

Váltószárnyas teraszajtók és erkélyajtók

Ha helytakarékos megoldást keresel nyílászárók terén, érdemes elgondolkodnod a váltószárnyas erkélyajtók beszerzéséről. Az ilyen típusú ajtó szárnyai csak az előttük lévő tér kb. felét foglalják el az ajtó nyitott állapotában, így nagyobb helyszűkével küzdő lakásokban kifejezetten előnyösek lehetnek. A toló-bukó változat pedig még ennél is kevesebb helyet foglal el, hiszen a mozgó szárny a fix rész elé csúsztatható.

A váltószárnyas erkélyajtó másik nagy előnye, hogy nyitáskor a teljes nyílás szabaddá válik, így akár nagyobb bútordarabokat is könnyedén lehet mozgatni rajta keresztül. A Kiko Ablak váltószárnyas ablaktípusai között választhatsz a szimmetrikus és aszimmetrikus, azonos és eltérő működésű változatok közül.

A váltószárnyas ablaktípusok között találhatóak:

 • Váltószárnyas nyíló-nyíló erkélyajtó
 • Váltószárnyas nyíló-bukó+nyíló erkélyajtó
 • Szélesített szárnyú váltószárnyas nyíló-nyíló erkélyajtó
 • Szélesített szárnyú váltószárnyas nyíló-bukó+nyíló erkélyajtó
 • Kifelé nyíló szélesített szárnyú váltószárnyas nyíló-nyíló erkélyajtó
 • Váltószárnyas toló-bukó erkélyajtó
 • Szélesített szárnyú váltószárnyas toló-bukó erkélyajtó

A szélesített szárnyú változat erősített kivitelű, így nagyobb igénybevétel és súlyosabb üvegezés esetén ajánlott választani.

A Kiko Ablak váltószárnyas terasz- és erkélyajtóit egyedi méretekben készítjük, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Toló-bukó teraszajtók és erkélyajtók

Ha kényelmes és praktikus ajtóra vágysz erkélyed vagy teraszodhoz, a toló-bukó ajtók a legjobb választás! Ezekkel az ajtókkal jelentősen megnövelheted a térkihasználást, hiszen a fix és tolható elemek kombinációja könnyedén megfelel mindennapi igényeidnek. A Kiko Ablak toló-bukó rendszerei csökkentett magasságú tokkal készülnek, így akadálymentesen élvezheted a nyitott ajtó nyújtotta szabadságot.

A toló-bukó erkélyajtók zárt állapotban teljesen a fix üvegfal síkjában helyezkednek el, így extra helyet nyerhetsz az otthonodban. Az ajtókat kilincs elfordításával egyszerűen kiemelheted a síkból, és a tokra felszerelt sínrendszeren tolhatod őket a fix szárny elé. A mozgó szárnyak ráadásul bukó funkcióval is rendelkeznek, így az ajtók bármelyik szélén kényelmesen átsétálhatsz.

A Kiko Ablak toló-bukó ajtói közép felnyíló-bukó változatban is elérhetőek, illetve egy szárnyas kivitelben akár 4400 mm szélességben is elkészíthetőek. Az ajtóelemek vékony látható szélessége pedig biztosítja a maximális fénybeesést. A szárnykeretben elhelyezett erősítőprofilok pedig garantálják az ajtók magas stabilitását és tartósságát.

A Kiko Ablak toló-bukó ajtóit az igényeidre szabva készítjük, így egyedi méretben rendelheted meg. Ráadásul széles színválasztékból válogathatsz, hogy az ajtók stílusa tökéletesen illeszkedjen otthonodhoz. Válaszd a praktikus és dizájnos toló-bukó ajtókat a Kiko Ablaknál!

Toló teraszajtók és erkélyajtók

Ha egy könnyen kezelhető, nagyméretű toló ajtórendszerre van szükséged, érdemes a Realtherm műanyag profilrendszerünket választani. A toló erkélyajtó egy fix, illetve egy tolható szárnyból áll, amelyek egymáshoz képest eltolt síkban helyezkednek el. A nyíló szárnyat a kilincs elfordításával egyszerűen lehet nyitni, és a tokra felszerelt sínrendszerben a fix szárny elé tolható.

A tolóajtók alkalmazása lehetővé teszi tágas terek kialakítását, amelyeket átjár a fény és szép kilátást nyújtanak. A keskeny homlokszélességű, nagy ajtóelemek biztosítják a lehető legnagyobb fényáramlást, így növelve a lakókomfortot. Helytakarékos kialakításuk lehetővé teszi nagyvonalú terek megvalósítását is.

Tok beépítési mélységének köszönhetően a toló ajtórendszereink jól alkalmazhatóak mind az újépítésű, mind pedig a felújított épületeknél. Méretválasztékunk széles, egyedi méreteket készítünk igényeid alapján.

A tolóablak méretválasztéka 100×100 cm-től 210×150 cm-es tartományban mozog, míg a toló teraszajtó és erkélyajtó 180×210 cm-től 450×260 cm-ig rendelhető. Széles színválasztékunk lehetővé teszi, hogy az ajtórendszert az épület stílusához és a belső tér kialakításához is könnyen illeszthessük.

Ha nagyméretű, könnyen kezelhető toló ajtórendszert keresel, tekintsd meg Realtherm műanyag profilrendszerünket, és élj építészeti kreativitásoddal!

Emelő-toló teraszajtók és erkélyajtók

Az emelő-toló erkélyajtó egy olyan nyílászáró, amely egy fix elemet és egy tolható szárnyat tartalmaz. Az ajtó működése során a nyitó szárnyat a kilincs elfordításával emeljük meg, majd a sínrendszerben eltoljuk a fix szárny elé. A megoldás ideális teraszokhoz, erkélyekhez és télikertekhez, mivel lehetővé teszi a nagyvonalú terek megvalósítását, és növeli a lakókomfortot. Az emelő-toló ajtók elegáns megjelenésükkel és a természetes fényt maximálisan áteresztő üvegépítészetükkel új perspektívákat nyújtanak a lakóterek kialakításakor.

A Realtherm emelő-toló ajtói széles választékban elérhetőek, és szinte bármilyen egyedi elképzelést megvalósítanak. Az ajtók többkamrás-profilokból és jó minőségű hőszigetelő üvegekből készülnek, így kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkeznek. A küszöbét úgy tervezték, hogy a külső- és belső terek között hermetikusan zárjon, ezáltal hatékonyan elkerülhető a hideg padlófelület. Az ajtók zár- és vasalat rendszere a betörésgátlás tekintetében is garantáltan eleget tesz a legmagasabb elvárásoknak.

Az emelő-toló ajtók széles választékban elérhetőek többféle nyitási móddal és színekkel. A fehéren kívül számos színárnyalatra és fóliára vonatkozó ajánlatot kínálnak, amelyet természetesen akár csak a belső vagy mindkét oldalon fóliázhatnak. Az ajtók elegáns megjelenése és a széles színválaszték lehetővé teszi, hogy az ajtók tökéletesen illeszkedjenek az adott lakás stílusához.

Az emelő-toló ajtók használata során a lakóterek tágasabbak és világosabbak lesznek, mivel nagy mennyiségű természetes fény áramlik be a helyiségbe. Az ajtók helytakarékos kialakítása lehetővé teszi a nagyobb terek megvalósítását anélkül, hogy értékes helyet rabolnának. Az ajtók könnyen kezelhetők és a gyerekek számára is könnyen mozgathatók. Az emelő-toló ajtók révén az erkélyek, teraszok és télikertek az otthoni terek részévé válnak, így lehetővé téve a lakóterek határainak bővítését.

Megállapítható tehát, hogy az emelő-toló ajtók révén a lakások felértékelődnek, és ügyesen kihasználhatók a rendelkezésre álló területek. A Realtherm emelő-toló ajtói kiváló minőségűek, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, és szinte korlátlan lehetőségeket biztosítanak az ajtók színére, stílusára és méretére vonatkozóan.

Fix ablakok

Ezek a legegyszerűbb ablakszerkezetek, mivel nem tartalmaznak szárnyat, az üvegezés közvetlenül a tokba épül be. A fix ablakok alkalmazása olyan helyeken célszerű, ahol nem szükséges a szellőztetés vagy amúgy sem lenne lehetséges az ablakszárny kinyitása. Bejárati ajtó oldalvilágítója szintén egy fix ablakszerkezet lehet.

A fix ablakokat széles mérettartományban gyárthatjuk, mivel nem tartalmaznak mozgatómechanizmust. Egy téglalap fix szerkezet esetében 30×30 cm-től egészen 240×240 cm-es tartományban minden ablakméret legyártható. A fix ablakokat két vagy háromrétegű üvegezéssel is ellátjuk, valamint kérhető hozzájuk bármilyen speciális üvegezés is.

A fix ablakokat boltíves vagy kerek (körablak) formában is elkészítjük. Utóbbit 80 cm és 160 cm mérettartományban gyárthatjuk. A fix ablakok sorolásával szinte bármilyen elképzelés megvalósítható. Tekintsd meg a Kiko Ablak oldalon a különböző fix ablakokat és válaszd azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek!

Egyszárnyú ablakok

Ha ablakcsere előtt állsz, és az egyszárnyú ablakokat fontolgatod, akkor érdemes átgondolnod az alábbi információkat, hogy szakszerűen választhasd ki az otthonodnak legmegfelelőbb típust.

Az egyszárnyú ablak egy olyan ablakszerkezet, amelynek tokját egy szárny tölti ki teljes egészében. A legismertebb típusai a nyíló ablak, a bukó ablak és a bukó-nyíló ablak. Az előnye az, hogy egy mozdulattal teljesen kinyithatod az ablakot, így a levegőztetés és a kilátás is élvezhetőbbé válik. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy a szárny nyitott állapotban is helyet foglal a szobádban.

Az egyszárnyú ablakok méretei és színei is széles választékban állnak rendelkezésre, így a legkülönfélébb elképzelések megvalósíthatóak. A szabvány méretek között megtalálhatók az 50 x 50 cm-től 150 x 200 cm-ig terjedő méretű ablakok, de természetesen különleges méretkombinációk is rendelhetők. Az üvegezés két vagy háromrétegű lehet, és a speciális üvegezések közül is lehet választani.

A nyitás iránya is szabadon választható a szobádban a helyiség adottságainak és a személyes preferenciáknak megfelelően. Beszélhetünk jobbos és balos nyitásirányról is, ahol a kilincs és a zsanér elhelyezkedése határozza meg a nyitás irányát.

Fontos figyelembe venni azonban, hogy a nagyobb méretű ablakoknál az üvegezett szárny súlya jelentősen megnőhet, így célszerűbb kétszárnyú ablakot választani, amely megosztja a súlyt. Az egyszárnyú ablak tehát inkább olyan helyekre ajánlott, ahol van elegendő hely az ablak előtt a szárny teljes kinyitásához, és nyitott állapotban sem zavaró a térbe benyúló ablakszárny.

Remélem, segítettem eligazodni az egyszárnyú ablakok világában! Ha további kérdéseid merültek fel, bátran keress fel!

Nyíló ablakok

Ha az ablakokról van szó, akkor számos típus közül választhatunk. Az egyik ilyen típus az úgynevezett nyíló ablak. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés? A nyíló ablak egy olyan ablakszerkezet, amelynek szárnya csak egy irányban nyitható meg, általában oldalra csúszik el. Az ablak funkciói közül a buktatást nem lehet alkalmazni erre a típusra. A nyíló ablak használata ideális esetben azokban a helyzetekben javasolt, amikor elegendő hely áll rendelkezésre az ablak előtt, hogy a szárny teljesen kinyílhasson, és a bukó funkcióra nincs szükség.

A nyíló ablakokat számos méretben, színben és formában lehet kapni. Az egyszerű vasalat tartalmazza a pántokat és a kilincshez tartozó zárszerkezetet. A nyíló ablakok készülhetnek egyszárnyas vagy váltószárnyas változatban, de létezik tokosztós, nyíló körablak és nyíló boltíves ablak is.

Az egyszárnyas nyíló ablakoknál a nyitásirányt ki kell választanunk. Jobbos nyitásirányról beszélünk, ha az ablakkal szemben állva jobb oldalon látjuk a pántokat (zsanért), és bal oldalon a kilincset. A balos nyitásirány az ellenkezője.

A váltószárnyas nyíló-nyíló ablakok esetében a nyitásirány meghatározásánál a kilinccsel szerelt szárny a mérvadó. Ha belső oldalról szemből nézve a jobb oldali szárnyon van a kilincs, akkor az ablak jobbos nyitásirányú.

A nyíló ablakokat kettő vagy háromrétegű üvegezéssel is elláthatjuk, és választhatunk hozzá bármilyen speciális üvegezést is.

Bukó-nyíló ablakok

Szeretném neked bemutatni a bukó-nyíló ablak működési elvét és tulajdonságait. A bukó-nyíló ablak egy olyan ablakszerkezet, amiben a kilincs megfelelő irányú elfordításával a szárny rész oldalra nyitható vagy lefelé buktatható. Az ablakok vasalatai biztonsági vasalatot és kiemelésgátlót tartalmaznak a megfelelő betörésvédelemért, és hibás működés gátlót, hogy nyitott állapotban ne lehessen bukó funkcióra váltani az ablakot, és fordítva. Az alap 130 kg szárnytömeg terhelhetőséggel és integrált résszellőztető funkcióval rendelkezik.

A bukó-nyíló ablak a legstabilabb ablaktípus, amivel a legtöbb épületben találkozhatunk. Szerkezetileg és statikailag megfelelő beépítés esetén rendkívül biztonságos, mert a szárny minden oldalán találhatóak záródási pontok.

Az ablakok különböző formákban kaphatóak, mint például az egyszárnyas bukó-nyíló ablak, a váltószárnyas nyíló-bukó-nyíló ablak vagy a tokosztós bukó-nyíló-bukó-nyíló ablak. Az egyszárnyú bukó-nyíló ablak 45×45 cm-től 150×200 cm-ig mérettartományban készülhet, és a kétszárnyú ablakok gyárthatósági tartománya 90×50 cm-től 240×190 cm-ig terjed. Az ablakok nyitásiránya szabadon választható a helyiség adottságainak megfelelően.

A bukó-nyíló ablakokat kettő vagy háromrétegű üvegezéssel is el tudjuk látni, valamint választható hozzá bármilyen speciális üvegezés is. Ez a típusú ablak univerzálisan használható szinte bármilyen helyiségbe.

Bukó ablakok

Szeretném részletesen elmagyarázni neked, hogy mi is az a bukó ablak, és mikor érdemes használni. Tehát a bukó ablak az egyik legpraktikusabb megoldás, ha szellőztetésről van szó, ugyanis csak egy irányba, lefelé nyitható. Ez azt jelenti, hogy oldalra nem lehet kinyitni, ezért ha nincs elég hely az ablak előtt, akkor mindenképpen érdemes erre a típusra szavazni.

A bukó ablak előnye, hogy ha nyitva van, akkor semmi nem áll az útjában, így sokkal több levegő jut be a helyiségbe, mint egy hagyományos ablaknál. Azonban ha nincs szükség szellőzésre, akkor az ablak zárva tartható, így nem fog bejutni a hideg levegő a lakásba.

Ha azon gondolkodsz, hogy melyik helyiségekben érdemes bukó ablakot használni, akkor a kamra, WC, garázs és egyéb mellékhelyiségek biztosan jó választások. Ezekben a helyiségekben általában kevesebb a hely, ezért nagyon jól jön egy olyan ablak, ami csak lefelé nyitható.

Ami a méreteket, színeket és formákat illeti, a bukó ablakok egyszerű vasalattal rendelkeznek, csak a pántok és a kilincshez tartozó zárszerkezet alkotja. Kaphatóak egy kilincses vagy kétkilincses változatban, attól függően, hogy milyen magasra van felszerelve. Az üvegezésnél is választhatunk kettő vagy háromrétegű üveget, illetve bármilyen speciális üvegezést.

Kétszárnyú ablakok

Szeretném bemutatni neked a kétszárnyú ablakokat, amelyek egyre népszerűbbek az építőiparban. A kétszárnyú ablakok egy olyan ablakszerkezetet jelentenek, amelynek tok felületét két szárnyra osztjuk. A szárnyak osztása lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus is, és akár váltószárnyas vagy tokosztós kivitelben is elérhetőek.

Miért érdemes választani a kétszárnyú ablakokat? Az egyik előnye az, hogy az ablakszárnyak csak az ablakszélesség felét veszik el az előtte lévő térből, így helytakarékosabb megoldást jelentenek. Ezenkívül a kétszárnyú ablakok üvegezett szárnyai súlya két vasalatra oszlik, így nagyobb biztonsággal bírják el a terhet. A váltószárnyas ablak előnye pedig az, hogy nyitáskor a teljes ablaknyílás szabaddá válik, így nagyobb bútordarabok is könnyen be tudnak menni rajta. A tokosztós ablakok pedig különösen hatékonyak a betörésvédelemben.

A kétszárnyú ablakok gyárthatósági tartománya 90×50 cm-től 240×190 cm-ig terjed, így szinte bármilyen elképzelés megvalósítható. Járatos szabvány méretek például 120×120 cm, 120×150 cm, 150×120 cm, 150×150 cm és 180×150 cm. Az ablak nyitásiránya szabadon választható a helyiség adottságainak megfelelően.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a kétszárnyú ablakok kiváló választás lehetnek, ha helytakarékos és biztonságos megoldást keresel. Ha további kérdéseid vannak, ne habozz felkeresni egy szakembert, aki segít neked a megfelelő ablak kiválasztásában.

Váltószárnyas ablakok

Szeretném neked bemutatni a váltószárnyas ablakot, és megosztani veled az előnyeit és alkalmazási területeit. A váltószárnyas ablak a kétszárnyú ablakok egy változata, amelynél a szárnyak bezáráskor közvetlenül egymásba záródnak. Ennek köszönhetően a szárnyak csak az ablakszélesség kb. felét veszik el az előtte lévő térből az ablak nyitott állapotában, ezért ez az ablaktípus helytakarékosabb megoldásnak számít.

Az ablakszárnyak osztása lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus is, és a nyitási irány szabadon választható a helyiség adottságainak megfelelően. A váltószárnyas ablakok lehetnek nyíló-bukó+nyíló és nyíló-nyíló ablakok is.

Az üvegezett szárnyak súlya két vasalatra (zsanérra) oszlik, így azok nagyobb biztonsággal bírják el a terhet, nem ereszkedik meg az ablakszárny olyan könnyen, illetve ritkábban szükséges utánállítani. A váltószárnyas ablak előnye, hogy nyitáskor a teljes ablaknyílás szabaddá válik. Ez különösen olyan lakások esetében előnyös, amelyek bejárati ajtaja keskeny, és nagyobb bútordarabokat csak az ablakon keresztül lehet bevinni a lakásba.

A váltószárnyas ablakok gyárthatósági tartománya 90×50 cm-től 180×190 cm-ig terjed, de vannak olyan méretkombinációk, amik nem elérhetőek. Az ablakok sorolásával azonban szinte bármilyen elképzelés megvalósítható. A váltószárnyas ablakokat kettő vagy háromrétegű üvegezéssel is el tudjuk látni, valamint választható hozzájuk bármilyen speciális üvegezés is.

Tok osztós ablakok

Szeretnél egy olyan ablakot, ami nem csak helytakarékos, hanem erős és biztonságos is? Akkor a tokosztós ablak a te választásod lehet! Ez az ablaktípus kétszárnyú kivitelű, és a tokját egy függőleges tokosztóra osztjuk ketté, így a szárnyak ebbe záródnak.

A tokosztós ablakokat három különböző típusba soroljuk: tokosztós nyíló-nyíló ablak, nyíló-bukó+nyíló ablak és nyíló-bukó+nyíló-bukó ablak. Minden típusnak megvan az előnye, de ami közös bennük, hogy az ablakszárnyak csak az ablakszélesség kb. felével veszik el a teret, ami helytakarékosabb megoldás.

Az ablakok súlya két vasalatra oszlik, így nagyobb biztonsággal bírják el a terhet, és ritkábban szükséges utánállítani őket. Emiatt a tokosztós ablak a betörésvédelemben is kiváló szereplőnek bizonyul, ezért ajánlott olyan helyekre telepíteni, ahol a betörők elsődleges behatolási pontjai találhatóak.

Az ablakok méretei változatosak lehetnek, a gyárthatósági tartomány 100×50 cm-től 240×190 cm-ig terjed. A tokosztós ablakokat kettő vagy háromrétegű üvegezéssel is el tudjuk látni, valamint választható hozzájuk bármilyen speciális üvegezés is. Az ablakok színeit és formáit is széles választékban találhatjuk meg, így kedvünk szerint alakíthatjuk ki az otthonunkat. Válaszd a tokosztós ablakot, ha biztonságos, és helytakarékos megoldást szeretnél!

Kerek ablakok

A kerek ablakok egy különleges és izgalmas megoldásokat kínálnak az építészek számára. A formájuk miatt a homlokzatokon nagyon jól mutatnak, és képesek megtörni az épületek egyhangúságát, így a látványos megjelenésük miatt egyre népszerűbbek.

Bár a kerek ablakok leginkább a vízparti települések épületein találhatóak meg, azonban a modern építészeti megoldások és a geometriai formákkal való játék miatt egyre több épületen használják őket. Az építészek gyakran használják a kerek ablakokat az épületek markánsabbá tételére, és egyúttal a homlokzat egyhangúságának megtörésére.

Azonban fontos tudni, hogy a kerek ablakok funkcionálisan korlátozottabbak és magasabb a gyártási költségük, mint a hagyományos téglalap alakú ablakoké. Ennek oka részben az, hogy a kerek ablakokat az épület formájához és méreteihez kell igazítani, ami bonyolultabb és időigényesebb folyamat.

A kerek ablakok nyíló, bukó vagy fix típusúak lehetnek, és a gyártási tartományuk fix ablak esetében 80 cm-től 160 cm-ig terjed, bukó és nyíló körablakok esetén pedig 100 cm-től 160 cm-ig. A kétszárnyú kerek ablakokat akár kettő vagy háromrétegű üvegezéssel is elláthatjuk, valamint számos speciális üvegezést is választhatunk hozzájuk.

Végül azt is érdemes megemlíteni, hogy a körablakok eltérő színekben is rendelhetőek, így az épület homlokzatán lévő kerek ablak a környezetéhez, vagy akár az épület színeihez is igazítható. Mindent összevetve elmondható, hogy a kerek ablakok kiváló megoldásokat kínálnak az építészek számára, akik kreatív és izgalmas megoldásokra vágynak az épületek tervezése során.

Háromszög ablakok

Szeretnéd megtudni, hogy mi az a háromszög ablak, és mikor érdemes ezt a típust választani? A következőkben bemutatjuk ezt a különleges nyílászárót.

A háromszög ablak különlegessége, hogy háromszög alakú, amikor az egyik szárát a falba építik be. Általában tűzfalak nyeregtető alatti részéhez illeszthető, így a maximális bevilágító felületet lehet elérni. Emellett tetőtéri helyiségekben is jól alkalmazható, mint a tetőtéri ablak kiegészítése, vagy akár annak helyettesítése.

Fontos tudni, hogy a háromszög ablak nem a leggyakoribb típus, mivel a magasabb költsége miatt viszonylag ritkán kerül előtérbe. Azonban, ha egy helyiség megvilágítása csak ezzel a típussal megoldható, akkor bátran lehet választani.

A háromszög ablakok gyakran egyenlő szárú háromszög alakúak, de készülhetnek más szögekkel is. Mérettől függően 40×40 cm-től akár 240×240 cm-es méretben is elérhetőek. Többféle anyagból is választhatunk, mint például műanyag, fa vagy alumínium ablakok, és számos színben kaphatóak.

Viszont, mivel a háromszög ablak különleges formájú, javasolt szakemberre bízni a beszerelését. Így biztosak lehetünk a megfelelő illeszkedésben és a tartósságban.

Boltíves ablakok

Ha szeretnéd, hogy otthonod még barátságosabb és egyedibb legyen, akkor nem árt egy kicsit eltérni a megszokott ablakoktól és választani egy boltíves ablakot. A boltíves ablakokat általában régies hangulatú épületeknél vagy vidéki házakban alkalmazzák, de az utóbbi időben egyre trendibbnek számítanak a modern lakásokban is.

Ezek az ablakok nem csak esztétikusak, hanem funkcionálisak is: kiválóan szigetelnek, így csökkentik a fűtési költségeket és a zajszintet is – ez különösen fontos lehet az olyan forgalmas városi környezetben, ahol az utcáról folyamatosan hallatszik a zaj. Emellett a boltíves ablakok nagyobb mennyiségű természetes fényt engednek be a lakásba, így az sokkal világosabb és barátságosabb hatást kelt.

Nálunk széles választékban találhatók boltíves ablakok eltérő méretben és színben, így könnyen megtalálhatod az otthonodhoz illőt. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy az ablak méretei nagyban befolyásolhatják a helyiség arányait, így érdemes szakemberrel konzultálni a megfelelő méret kiválasztása előtt.

A boltíves ablakok tökéletesen illenek bármilyen enteriőrhöz, legyen az modern vagy hagyományos. Ha szereted a történelmi hangulatot, akkor választhatsz antikolt kivitelben, mely a régies hatás mellett egy kicsit patinás külsőt is kölcsönöz az ablaknak. Ha pedig az egyszerű és modern megjelenést szereted, akkor egyszínű kivitelben, esetleg üveg függönyt használva is nagyon dekoratív lehet a boltíves ablak.

Válassz boltíves ablakot, és élvezd az otthonodba érkező természetes fényt, illetve a barátságosabb és egyedibb hangulatot, amelyet ez az ablaktípus garantál!

Osztott ablakok

Az osztott ablakok egy olyan ablaktípust jelentenek, amelynek üvegfelületeit lécekkel osztják fel kisebb részekre. Az osztók lehetnek vízszintesek vagy függőlegesek, és három különböző módon lehet kivitelezni őket: szárnyosztó, üvegközti álosztó és üvegre ragasztott álosztó.

A szárnyosztó az a megoldás, amikor maga a szárny kerül felosztásra, és az elválasztott részekre külön-külön üvegszerkezetek kerülnek beszerelésre. Ez az osztott ablak típus előnye, hogy kisebb üvegfelületek miatt üvegtörés esetén is alacsonyabb költségen lehet az üveget cserélni. Azonban a körülményesebb takarítás és a szerkezet magasabb súlya miatt nem minden esetben ideális megoldás.

Az üvegközti álosztó az a megoldás, amikor az osztó lécek az üvegek közé kerülnek beépítésre az üvegszerkezet belsejében. Az üvegközön belül ezzel egyfajta törtüveg hatást érhetünk el, amely különösen jól mutat bizonyos stílusú épületeknél. Az üvegközti álosztó takarítása egyszerűbb, azonban fontos tudni, hogy a lécek hőhidat képeznek az üvegek között, így a szerkezet veszít a hőszigetelési képességéből.

Az üvegre ragasztott álosztó az a megoldás, amikor a léceket kívülről ragasztják az üvegekre. Ez a típusú osztott ablak nem képez hőhidat, és optikailag ugyanazt az eredményt nyújtja, mint a másik két megoldás. Az üvegek közötti lécek hiánya miatt ez az osztott ablak típus a legjobban hőszigetel.

Az osztott ablakok régiesebb hangulatot keltenek, ezért falusi, tájjellegű házakban, régi műemlék- vagy műemlék jellegű épületekben használják előszeretettel őket. Ha otthonodban az egyediségre és a különleges dizájnvilágra törekszel, érdemes lehet fontolóra venni az osztott ablakok beszerelését.

Műanyag ablakok

Beszéljünk a műanyag ablakokról

Ha meg akarod újítani otthonod ablakait és szeretnél egy modern és praktikus megoldást, akkor a műanyag ablakok tökéletes választást jelentenek számodra! A műanyag ablakok könnyen kezelhetők, hosszú élettartamúak és kiváló ár-érték arányúak. Azonban, ha nem vagy jártas a műanyag ablakok világában, kezdheted azzal, hogy megismered a különböző típusokat, amelyek közül választhatsz.

A Kiko Ablak kínálatában számos típusú műanyag ablak található, amelyek között biztosan megtalálod az igényeidnek és stílusodnak megfelelőt. A klasszikus, egyszerű kivitelű műanyag ablakok mellett többféle külső és belső nyitási mód közül is választhatsz, amelyek között lehet fix, nyitható, billenő, toló vagy harmonika ablak.

Az ablakokat mindig az ablakrések méretéhez és az épület típusához igazítják, így biztosak lehetünk abban, hogy az ablakunk a legmegfelelőbb méretben érkezik majd meg. Ezek az ablakok időtállóak, karbantartásuk egyszerű, és rengeteg előnyt kínálnak az épület tulajdonosának: a hőszigetelésre vonatkozó szigorú előírásoknak való megfelelés, a zajcsökkentés és az energiamegtakarítás mellett.

Annyi féle műanyag ablak van! Melyiket válasszam?

Ha még nem tudod, hogy melyik típusú műanyag ablak a legjobb választás a számodra, a Kiko Ablak kiváló szakemberei örömmel segítenek a döntésben. Ha azonban szeretnél előbb tájékozódni akkor itt ezt most megteheted.

A műanyag ablakok kiváló lehetőséget nyújtanak az otthonod megújítására, és a Kiko Ablak segít abban, hogy a legjobb megoldást választhasd. Nézd meg a kínálatukat, és kérj ajánlatot még ma!

emelő toló teraszajtó
emelő toló teraszajtó

Bejárati ajtók

Beszéljünk a műanyag bejárati ajtókról

Ha arra vágysz, hogy otthonod biztonságosabb legyen és frissítenéd az ajtóid megjelenését, akkor a műanyag bejárati ajtók a tökéletes választások lehetnek számodra. A Kiko Ablak-nál számos különböző típus áll rendelkezésedre, így biztosan megtalálod az ideális ajtót, ami legjobban illeszkedik otthonod stílusához és az igényeidhez.

A műanyag ajtók nem csak praktikusak, hanem nagyon dekoratívak is. Az ajtók ma már elérhetőek a legkülönbözőbb színekben és mintákkal, így bármilyen stílusba tökéletesen illeszkednek, akár klasszikus, akár modern. Ezenkívül, a műanyag ajtók ellenállóbbak a különböző időjárási viszonyoknak, mint a fa vagy az alumínium ajtók, így tartósabbak és kevesebb karbantartást igényelnek.

A biztonsági funkciók terén a műanyag ajtók kiválóan teljesítenek. A modern műanyag ajtók általában acél merevítőkkel vannak felszerelve, így nagyobb ellenálló képességgel rendelkeznek a betörésekkel szemben. Ezenkívül a műanyag ajtók általában záróelemekkel is fel vannak szerelve, melyek megakadályozzák a betolást és a kulccsal való feltörést is.

Az energiatakarékosság szempontjából a műanyag ajtók is kiemelkedő választások. A műanyag ajtók jelentősen javítják az otthonod hőszigetelését, hiszen a műanyag anyag magas hővezető képességgel rendelkezik, így megakadályozza a hőveszteséget. Ezenkívül a műanyag ajtók speciális hőszigetelő panelekkel is rendelkezhetnek, amelyek tovább növelik az ajtók hőszigetelő képességét.

Végső soron, a műanyag bejárati ajtók a környezettudatos életmód követőinek is ideális választások. A műanyag ajtók újrafelhasználhatók, így kevesebb hulladékot termelnek, mint más típusú ajtók, továbbá a műanyag ajtók gyártása is energia- és erőforrás-takarékosabb, mint más típusú ajtók.

Ha tehát biztonságos és stílusos ajtókra van szükséged otthonod számára, akkor a műanyag bejárati ajtók a tökéletes választás lehetnek számodra. Válogass kedvedre a Kiko Ablak számos ajánlata közül, és találd meg az ideális ajtót otthonod számára!

Van jópár típusú bejárati ajtó! Melyiket válasszam?

A következő részben bemutatjuk, hogy milyen fajtái léteznek a műanyag bejárati ajtóknak, hogy megkönnyítsük a választást. Minden típusnak megvan a saját egyedi jellemzője és előnyei, így ajánlatos alaposan megvizsgálni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozol.

Egyszárnyú bejárati ajtók

Az egyszárnyú bejárati ajtók a legelterjedtebb ajtótípusok közé tartoznak, mivel legtöbb esetben a lakások bejáratai úgy lettek megtervezve, hogy pontosan egy egyszárnyú ajtó számára van hely. Ezeknek az ajtóknak az ára is kedvezőbbnek mondható, mint más típusú ajtóknak.

Amennyiben az otthonodban csak egy bejárat van az utcáról, érdemes nagyobb ajtót választani, hogy ne okozzon problémát a nagy bútorok mozgatása. Az egyszárnyú bejárati ajtók 80×200 cm-től 120×240 cm-ig rendelhetők, így bármilyen egyedi méretben is tervezhetőek. Ha szeretnéd, akkor rendelhetsz az ajtóhoz oldalvilágítót, vagy felülvilágítót is, így több fényt engedhetsz az előtérbe.

Az egyszárnyú bejárati ajtók számtalan kivitelben készülhetnek, üveges, panel betétes változatban, klasszikus, exkluzív és modern stílusokban, és különféle biztonsági fokozatokban. A panelek számtalan variációs lehetőséget nyújtanak, amivel teljesen egyedivé varázsolhatod otthonod bejáratát. A paneleket díszítheted különböző alakú és méretű katedrál- vagy díszüvegezéssel, amit ki lehet emelni dekorelemmel, kérhetsz nút marást vagy intarziát, és az eredményt még feldobhatja egy stílusos portálfogó, vagy egy különleges kilincs.

Az egyszárnyú bejárati ajtókhoz kérhetsz rejtett szárnyú kivitelt is, amikor is a teljes ajtószárny egy síkot alkot, és így egyöntetű megjelenést nyújt. A bejárati ajtóddal egyesítve különféle kiegészítőkkel is elláthatod, mint például házszám, kopogtató, levélbedobó, kémlelőnyílás, szárnyvédő lemez. Ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, akkor rendelhetsz az ajtódba LED világítást, vagy ujjlenyomatolvasóval, számkóddal, illetve Bluetooth-al működő elektromechanikus ajtózárat.

Kívánságra bejárati ajtódat csúszósínes ajtóbehúzóval is szállíthatjuk, és teljesen egyedi minta is kérhető, akár óriás monogrammal is el tudjuk látni bejárati ajtód. Az egyszárnyú bejárati ajtók tehát rendkívül változatosak és sokféle kiegészítővel elláthatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és leginkább szimpatikus változatot.

Ajtózárral kapcsolatos megoldások

A biztonság mindenki számára fontos, és az ajtózárral kapcsolatos megoldások különösen fontosak. A Winkhaus innovatív biztonsági ajtózárai az átgondolt megoldásaikkal igazodnak a biztonságtechnikai igényekhez, és felhasználóbarát kényelmi megoldásokkal ötvöződnek. A Winkhaus technológiája világszerte sok ajtó biztonságosabbá tételét szolgálja, hatékony mechanikus, automatikus és motoros megoldásokkal. Ezek a technológiák kompatibilisek a vezető beléptetőrendszer-szolgáltatók számos intelligens rendszerével, így garantáltan megbízható védelmet nyújtanak otthonunknak.

Lépcsőházi biztonsági bejárati ajtók **** ezt nagyon nézzétek át

Ha lépcsőházi biztonsági bejárati ajtót keresel, akkor jó helyen jársz. A biztonság az elsődleges szempont, amikor az otthonunk védelméről van szó. A mi biztonsági ajtóinkat a legnagyobb odafigyeléssel választjuk ki, hogy megfeleljenek a magas biztonsági szabványoknak.

A lépcsőházi biztonsági bejárati ajtóink számos méretben elérhetőek, így könnyedén megtalálhatod a legmegfelelőbbet. A 90×200 cm-től 100×2100 cm-ig terjedő mérettartományban biztosan megtalálod a számodra ideális ajtót. Külső és belső oldalon pedig kizárólag fehér színben rendelhetőek.

A biztonsági ajtók biztonságát egy 24 mm vastag stadúr panel biztosítja, amely két 1,5 mm vastag HPL műanyag lap között található. Ez a panel azonban a betörők által könnyedén átvágható kb. 1 perc alatt. Az általunk kínált biztonsági ajtók azonban már MDF merevítéses betéttel rendelkeznek, amelyek vágásához már speciális eszközökre van szükség. Azoknak pedig, akik még nagyobb biztonságra vágynak, dupla MDF erősítést, valamint acél vagy alumínium erősítést is kínálunk.

A biztonsági ajtók kilincsműködtetésű 4 görgős rúdzárral, fúrásvédett cilinderrel és 3 db 3D ajtópánttal vannak felszerelve alapból. Azonban igény szerint a vasalat biztonsági védelmi szintje tovább fokozható.

A lépcsőházi biztonsági ajtóink 68 mm-es ajtótokkal, 103 mm-es ajtószárnnyal, és 25 mm magas hőhídmentes alumínium küszöbbel készülnek. Ezeket az ajtókat közvetlenül csapó esőnek kitett helyre nem javasoljuk. Javasoljuk inkább zárt lépcsőházak ajtajának.

Fontos, hogy a biztonsági ajtók kiválasztásakor a biztonság mellett az esztétikumra is figyeljünk. Az általunk kínált ajtók funkcionalitása és esztétikája olyan kombinációt alkot, amely megfelelő védelmet biztosít, és még a lakásod külsejét is javítja.

Ha lépcsőházi biztonsági ajtót keresel, akkor bizalommal választhatsz minket. Az ajtóink magas minőségűek és megbízhatóak, és az általunk kínált ajtók között biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelőt.

Kétszárnyú bejárati ajtók

Az első benyomás mindig fontos, és az otthonunk bejárati ajtaja az, amit az emberek azonnal észrevesznek. A kétszárnyú bejárati ajtók remek választás lehetnek azoknak, akik egyedi megjelenést szeretnének, és szabadabb mozgást igénylő helyszínekre is alkalmasak. De mikor érdemes választani a kétszárnyú bejárati ajtót, és milyen lehetőségek állnak rendelkezésre?

A kétszárnyú bejárati ajtók elsősorban a nagyobb nyílásszélességet, és ezzel együtt a szabadabb mozgást biztosítják. Ha időnként nagyobb tárgyakat kell átmozgatni az ajtón keresztül, vagy akadálymentesített ajtóra van szükség, akkor egy kétszárnyú bejárati ajtó ideális választás lehet.

A kétszárnyú bejárati ajtók széles méretválasztékkal rendelhetőek, 150×200 cm-től 240×240 cm-ig bármilyen egyedi méretben. Az ajtóhoz rendelhető oldal- vagy felülvilágító, amely több fényt enged az előtérbe. Díszüvegezéssel is kérhető, így még egyedibbé varázsolhatjuk az ajtót.

Ajtózárral kapcsolatos megoldások

A biztonság mindenki számára fontos, és az ajtózárral kapcsolatos megoldások különösen fontosak. A Winkhaus innovatív biztonsági ajtózárai az átgondolt megoldásaikkal igazodnak a biztonságtechnikai igényekhez, és felhasználóbarát kényelmi megoldásokkal ötvöződnek. A Winkhaus technológiája világszerte sok ajtó biztonságosabbá tételét szolgálja, hatékony mechanikus, automatikus és motoros megoldásokkal. Ezek a technológiák kompatibilisek a vezető beléptetőrendszer-szolgáltatók számos intelligens rendszerével, így garantáltan megbízható védelmet nyújtanak otthonunknak.

Ha egyedi megjelenést, nagyobb nyílásszélességet és biztonságos ajtózárat szeretnénk, akkor egy kétszárnyú bejárati ajtó lehet a tökéletes választás. A Winkhaus innovatív technológiái pedig garantálják az otthonunk biztonságát.

Üveg bejárati ajtók

Sokaknak az üveg bejárati ajtókról egyből a modern stílus jut eszükbe. Azonban nem csak az esztétikai szempontok, hanem a praktikum is szempont lehet, ha az üveg bejárati ajtókra gondolunk. Az üveg bejárati ajtók lehetővé teszik a természetes fény bejutását az előszobába, vagy éppen az üzlethelyiségbe, amelynek köszönhetően a belső tér világosabbá és barátságosabbá válik.

Az üzlethelyiségek esetén az üveg bejárati ajtó választása még nagyobb előnyökkel jár. Az üvegnek köszönhetően nagyobb transzparenciát érhetünk el, amelynek hatására az üzletbe belépő vásárlóink szabadon betekintést nyerhetnek a termékeinkre. Ezáltal az üveg bejárati ajtók segítségével üzletünk vonzóbbá, nyitottabbá és barátságosabbá válik.

Az üveg bejárati ajtóknál azonban fontos szempont a biztonság is. Ezt a Winkhausnál is komolyan veszik, és ezért is dolgoznak ki innovatív biztonsági ajtózáras megoldásokat. A biztonságot azonban nem csak a mechanikus, hanem az automatikus és motoros megoldásokkal is garantálják. A Winkhaus technológiája világszerte több ajtó még biztonságosabbá tételét szolgálja.

A Winkhaus a biztonsági megoldások mellett nagy hangsúlyt fektet a felhasználóbarát kényelmi megoldásokra is. Az innovatív ajtózáras megoldásoknak köszönhetően a biztonságtechnikai igényekhez igazodnak, és mégis kényelmes és egyszerű használatot biztosítanak. Ez az átfogó megközelítés a biztonság és kényelem szempontjából egyaránt fontos.

Az üveg bejárati ajtók tehát sok előnnyel járnak mind az otthonunk, mind az üzletünk esetén. Az előnyök között szerepel a természetes fény bejutása, a világosabb belső tér, a nyitott és barátságos hangulat az üzlethelyiségek esetén, valamint a modern, stílusos megjelenés. Azonban az üveg bejárati ajtóknál nagyon fontos, hogy a biztonságot is szem előtt tartsuk, és olyan ajtózáras megoldást válasszunk, amely garantálja a védelmet. A Winkhausnál biztonsági megoldásokban gazdag ajtózáras megoldásokat találunk, amelyek innovatívak, hatékonyak és felhasználóbarátak.

Bejárati ajtók oldalvilágítóval

Az otthonunk bejárata kivételesen fontos helyszín, hiszen ez az az ajtó, amely által a családunk, barátaink, ismerőseink belépnek az otthonunkba. Azonban az ajtó mellett még egy fontos dologra is ügyelnünk kell: a megfelelő világításra. A bejárati ajtó oldalvilágítóval történő ellátása kiváló ötlet, amelynek segítségével több fényt engedhetünk be az otthonunkba, emellett pedig az ajtó stílusához tökéletesen összehangolt megjelenést is biztosíthatunk.

Az oldalvilágító kialakítható klasszikus, vagy modern stílusban is, így mind a hagyományos, mind a modern otthonokban használható. Továbbá lehetőség van a színek, üvegezés és az ajtó szélességeinek egyedi kialakítására is. Egyszárnyú ajtók esetén 80×200 cm-től 120×240 cm-ig, míg kétszárnyú ajtóknál 150×200 cm-től 240×240 cm-ig bármilyen egyedi méretben rendelhető az ajtó magasságához illeszkedve.

Az oldalvilágító által engedett világosság tökéletesen kiegészíti a belső megvilágítást, és remekül mutat, ha az ajtó stílusához tökéletesen összehangolt színekben és üvegezéssel rendeljük meg. A bejárati ajtó oldalvilágítóval ellátása nem csak a megjelenés szempontjából előnyös, hanem praktikus szempontból is. Így, ha az előtér méretbeli adottságai lehetővé teszik, mindenképpen érdemes ezt a döntést választani.

Azonban, amennyiben a szélességi nyílásméret 120 cm és 140 cm közé esik, és a falnyílásból nem szeretnénk lefalaztatni, akkor az egyszárnyú ajtó választása már nem ajánlott. Kétszárnyú ajtónak pedig ez a mérettartomány még nem ideális, csakis aszimmetrikus megoldás jöhet szóba. Ilyen esetekben érdemes az oldalvilágító választása mellett dönteni, amely egy esztétikus és ugyanakkor praktikus felületet biztosít.

A bejárati ajtó oldalvilágítóval történő kialakítása tehát nem csak a megjelenés szempontjából előnyös, de a növekedett világosságnak köszönhetően biztonságosabbá is teszi az otthonunkat. A jobb világításnak köszönhetően pedig az ajtóhoz érkező vendégeink is könnyen eligazodhatnak, és kellemesebb érzést nyújt a látvány. Ha szeretnéd feldobni bejárati ajtód megjelenését, és egyben növelni az otthonod biztonságát, akkor az oldalvilágítóval történő kialakítás tökéletes döntés lehet számodra.

Nézd meg a Realtherm Synego műanyag nyílászárókat

Galéria

Álmodozott már arról, hogy modern, átlátszó és elegáns megjelenésű nyílászárók köszöntik Önt otthonában? Ha igen, akkor a Realtherm Synego műanyag nyílászárók a tökéletes választás lehetnek Önnek! Az új technológiával rendelkező Realtherm Synego 3 rétegű üvegezéssel készülnek, így biztosítva a természetes fény beáramlását otthonába. Emellett, a kiváló hőszigetelő képességnek köszönhetően rendkívül energiatakarékosak. Ezek az ablakok kiválóan védenek a zajtól is.

Ha szeretné megtudni, hogyan lehet a Realtherm Synego ablakokkal megteremteni az álmai otthonát, akkor tekintse meg galériánkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt megtervezzük az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Az átlátszó és elegáns megjelenés mellett a Realtherm Synego ablakok kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú élettartammal és kiváló funkcionalitással rendelkeznek. Ne habozzon, válassza a Realtherm Synego ablakokat, és élvezze az álmai otthonának valódi élményét!

Árajánlatkérés

Örülünk, hogy érdeklődsz cégünk műanyag nyílászárói iránt! Amennyiben szeretnél tőlünk árajánlatot kérni, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot a lehető legpontosabban.

A legördülő menüből válaszd ki a műanyag nyílászárót, majd azt, hogy milyen fajta műanyag nyílászáróra szeretnél árat kapni. Minden egyes termékfajtához új sor fog megjelenni az ajánlatkérő alján. Fontos, hogy a sorok végén található kis plusz jelekkel következő sorokat adhatsz az adott fajtájú termékekhez. Tehát ha 5 különféle ablakra kérsz árat akkor 5 sorban tudod rögzíteni őket.

A termékek pontos méretének és paramétereinek megadása elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudjuk neked adni. Kérjük, hogy minden mezőt tölts ki alaposan. Ha többféle termék kategóriára szeretnél árajánlatot kérni, akkor alul kijelölheted, hogy melyik sorozatra adjunk még árat.

Bátran írj megjegyzéseket az üzenet mezőbe, hiszen ha minél többet tudunk annál pontosabb ajánlatot tudunk neked adni!

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel az űrlap kitöltése során, vagy segítségre van szükséged az árajánlatkérés folyamatával kapcsolatban, kérjük, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Nagy örömmel állunk rendelkezésedre!

Éles