Bejárati ajtók

 

Bővebben a Doorpanel bejárati ajtókról

Bővebben a Hevestherm bejárati ajtókrólTermészetes, hogy otthonunk minden egyes része fontos, azonban van, ami az átlagosnál több figyelmet érdemelne, mégpedig a bejárati ajtó. A bejárati ajtó ugyanis a legelső, amit vendégeink látnak lakhelyünkből. A Doorpanel bejárati ajtók számtalanféle megjelenésben elérhetőek, rendelkezésre állnak modern és hagyományos ajtópanelek, valamint nagy színválaszték és különböző üvegezés típusok. A bejárati ajtók kapcsán azonban a legfontosabb szempont mégis a biztonság, hiszen ez lakásunk első számú védelmi rendszere.

Doorpanel bejárati ajtók Protect vasalatrendszerrel, belső, kettős rögzítésű üvegléccel vannak ellátva a fokozott betörésvédelem biztosításának érdekében. Ezen kívül három dimenzióban állítható, nagy teherbírású kiemelésgátlóval ellátott pántok, MABISZ minősített rúdzárak akadályozzák az illetéktelenek behatolását. A kettős epdm gumitömítés a vízszigetelésért felel, míg a szárnyprofilban elhelyezett horganyzott zártszelvénynek a magas torziós merevséget köszönhetjük.

Egy olyan nyílászáró, mint a Doorpanel bejárati ajtó, már önmagában is visszatartó erővel bír a bűnözők számára, hiszen ránézésre is nyilvánvaló, hogy nem egyszerű, sőt, lehetetlen az észrevétlen bejutás. Egy átlagos betörő néhány percnél többet nem szánhat az ajtó feltörésére, hiszen ennyi idő alatt már felfigyelnek rá a szomszédok. Egy ilyen komoly ajtó láttán a legtöbben inkább könnyebb zsákmány után néznek.

Doorpanel bejárati ajtók mindemellett kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, melynek köszönhetően otthona nem csak kellemes hőmérsékletű marad egész évben, hanem csendesebbé is válik. Ennek különösen fontos szerepe van belvárosban, vagy más, nagyobb külső zajhatásnak kitett környezetben: például vasútállomás, repülőtér közelében.

Új bejárati ajtót szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza Ön is a Doorpanel bejárati ajtókat! Óriási választékkal állunk rendelkezésére, felmerülő kérdései esetén pedig szívesen segítünk elérhetőségeinken!