Szolgáltatásaink

Ablak csere

Felmérést követően, méretre gyártott hő- és hangszigetelt új Realtherm, ablak elemekből választhat.
A régi ablak kibontását követően beépítjük az új ablakot, beállítjuk, az ablak köré fújt purhabot szegőléccel fedjük, párkányozunk és igény szerint redőnyözést végzünk. Az árajánlatadás ingyenes! Ablakárakért kattintson ide

Ablak beépítés

Felmérést követően, méretre gyártott hő- és hangszigetelt új Realtherm és Hevestherm ablak elemekből választhat. A kiválasztott ablak elemek legyártása, kiszállítása, beépítése, az ablak szerkezetek beállítása, purhabozás. Az árajánlatadás ingyenes!

Teljes kivitelezés

Mit is jelent ez? Természetesen azt, hogy a nyílászáró elemek, ablak cseréjekor keletkező szépséghibákat maradéktalanul helyreállítjuk. Szükség esetén vakolással, szegőléccel, és/vagy takarással.

Üvegezés!

Vállalunk minden fajta üvegezési munkákat az egyszerű ablak üvegek cseréjétől a modern minden igényt kielégítő hőszigetelt üvegeken át, katedrál, drót, savmart, biztonsági ablak vagy reflexiós üvegek beépítését és megmunkálását! Régi ablakaiba, tetőtéri ablakaiba modern Hő és hangszigetelt üvegek cséréjét is vállaljuk.

műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró Mohács, műanyag nyílászáró Pécs, műanyag nyílászárók, műanyag nyílászárók Mohács, műanyag nyílászárók Pécs
Az ablak beépítést és az ablakot nálunk már bankkártyával is fizethet a helyszínen!

Több mint 20 féle műanyag bejárati ajtóból, méretre gyártott műanyag ablakokból, beltéri ajtókból, igény szerinti árnyékolástechnikák kiválasztását követően kérheti meg árajánlatunkat.

(Termékek menüpont alatt akár válogathat Realtherm bejárati ajtók közül, színt, formát, profilt választhat.)

A munkáinkra 5 ÉV GARANCIÁT vállalunk! Hőszigetelt üvegeknél párásodásra 5 év garanciát biztosítunk.