Szolgáltatásaink

Ablakok cseréje
Felmérést követően, méretre gyártott hő- és hangszigetelt új Realtherm, nyílászáró elemekből választhat.
A régi ablakok kibontását követően beépítjük az újat, beállítják, purhabot szegőléccel fedik, párkányozás, igény szerint redőnyözés. Az árajánlat ingyenes!

Ablakok beépítése
Felmérést követően, méretre gyártott hő- és hangszigetelt új Realtherm, nyílászáró elemekből választhat. Kiválasztott nyílászáró elemek legyártása, kiszállítása, beépítése, az ablak szerkezetek beállítása, purhabozás. Az árajánlat ingyenes!

Teljes kivitelezés
Mit is jelent ez? Természetesen azt, hogy a nyílászáró elemek cseréjekor keletkező szépséghibákat maradéktalanul helyreállítjuk. Szükség esetén vakolással, szegőléccel, és/vagy takarással.

Üvegezés!
Vállalunk minden fajta üvegezési munkákat az egyszerű üvegek cseréjétől a modern minden igényt kielégítő hőszigetelt üvegeken lehet katedrál, drót, savmart, biztonsági vagy reflexiós üvegek beépítését és megmunkálását! Régi ablakaiba, tetőtéri ablakaiba modern Hő és hangszigetelt üvegek cséréjét is vállaljuk.


Nálunk már bankkártyával is fizethet a helyszínen!

Több mint 20 féle műanyag bejárati ajtóból, méretre gyártott műanyag ablakokból, beltéri ajtókból, igény szerinti árnyékolástechnikák kiválasztását követően kérheti meg árajánlatunkat.

(Termékek menüpont alatt akár válogathat Realtherm bejárati ajtók közül, színt, formát, profilt választhat.)

A munkáinkra 5 ÉV GARANCIÁT vállalunk! Hőszigetelt üvegeknél párásodásra 5 év garanciát biztosítunk.